3. apr, 2017

Ny vecka

Då var helgen över och Sara och Danne har åkt till Karlstad igen.. Dagarna gick så fort men jag tror vi hann med allt de vi ville förutom spinningen som var inplanerad igår till kl 16:00.  Bägge grabbarna är nu trimmade av Siv (GoldWork) och är nu fina till nästa helgs utställning, ska bada dem på fredag så de ser lite rena och fräscha ut också😙. Zune lär nog ha sitt täcke (kroppsstrumpa) på hela fredag kvällen så att alla lockarna håller sig på plats under utställningsdagen, min lilla guldlock❤.

Jag och Sara tränade lite utställning i lördags och jag tycker att bägge sköter sig riktigt bra, ska bara tänka på att ställa Bozze rätt fram, så att hans fina bröstparti syns ordentligt😀. Känns som själva springningen med Bozze kommer att fungera bra, när han inte verkar hoppa eller falla in i galopp eller annat tok (men man vet aldrig....). Team Thor kommer upp på fredag för att även de vara med på utställningen med sin fina beagle, tror vi kommer att sitta vid beagle ringen när jag vet att de kommer finnas löptik vid golden ringen, och Zune blir så distraherad av just detta med löptikar, sen vet man ju inte hur det är med de andra tikarna runt om men det vet jag inte något om i så fall.  Det blir som det blir, och jag vet ju redan att jag har de finaste grabbarna oavsett hur det går❤.

På lördag kvällen åkte hela familjen in och spelade lite discobowling , tycker det är en bra aktivitet som alla kan vara med på och är riktigt kul. Så roligt när Sara kommer hem och hälsar på sina "päron", blir lite annat och vi kan hinna och prata lite extra när det mest blir sms under veckorna.

Söndagen gick jag och Janne upp tidigare än de andra för att hinna upp till Lenåsen, Rättvik och träna med GRK Dalarna södra Gävleborg, vi ska träffas 6 tillfällen och kursens innehåll är att få lära sig mer och testa vad som krävs för att starta ett WT eller B-jaktprov nu eller senare. Hur vi jobbar är att i samförstånd med våra hunda på ett positivt och roligt sätt utvecklas tillsammans och vi varvar praktik med teori av momenten som ingår i ett B-prov och WT. Igår gick jag med Zune och Janne med Bozze och det gick riktigt bra, Zune var faktiskt riktigt lugn och lyssnade bra, vi gick en bana i skogen och Maj som var intruktör hade förberett lite övningar längs vägen. Bozze var lite på, tyckte Janne men han är ju så ung än och inte varit med vid utomhus övningar så jag tyckte han gjorde det riktigt bra ändå, vet ju hur Zune var i den åldern😲. Bozze gjorde ett bra arbete kring markeringsarbetet och greppade och lämnade fint, skulle dock göra ett litet eget ärovarv efter avlämningen😀, min lilla sötnöt det var ganska bra och se ändå när Janne använde visselpipan för inkallning vände han åter till husse❤. Nästa tillfälle blir den 11 april kl 18:00, så det blir något att se fram emot.

Denna vecka blir det träning för Sara W på torsdag och då är det bara jag och Zune som ska iväg, blir bra det att få träna lite själva och denna gång blir vi utomhus och jag tror det blir i Gubbo. Denna vecka har jag även planerat in lite egen träning blir core+ gym måndag+onsdag och fredag+ söndag spinning så ska det väl även bli bli någon tur upp på berget för att träna uthålligheten uppför. Börjar faktiskt känna att jag orkar lite mer, och att det är på rätt väg i alla fall sen är det en lång väg kvar men har i alla fall börjat🙂.

Ha en bra vecka alla så skriver jag lite mer längre fram under veckan❤.