31. mar, 2017

Fredag igen

Då var det fredag igen, och denna helg har jag längtat lite extra till då våran fina dotter och pojkvän kommer hem över helgen. Så ikväll blir det fredagsmys ala lyx med lite god mat och dryck och massa prat hoppas jag🙂.

Har även planerat in en del annat som idag ska jag åka  till Tuna Hästberg och kennel Goldwork för lite trimmning av Zune och Bozze, så det är fina inför nästa helgs utställning i Ludvika. I morgon tänkte jag att jag kanske får lite hjälp av Sara att träna utställning med springa och stå rätt, bra med lite konstruktiv kritik och lite film/korttagning. Söndagen ska jag och Janne åka till Lenåsen för att kursa lite med Golden klubben, och det har jag också sett fram emot att få göra. Kul att få träna med rasexperter och träffa andra hundnördar😲.

 

Igår var det även 2 år sedan våran Svempa luring lämnade oss, denna kille har verkligen saknats och tänker på han mycket ibland för han var så speciell och hade så stort ❤. Han älskade att få vara med och tyckte om oss människor både barn och vuxna, tyvärr tränade vi inte så mycket som vi borde men han var en mycket duktig familjehund och mådde bäst när han fick vara med familjen och River.

Skriver mer efter helgen och berättar om alla bravader som hänt under helgen.