24. mar, 2017

Extra ledig dag

Idag har jag tagit ut en extra ledig dag, hade för en gång skulle en fredag med inga möten inbokade och kändes som det var lungt vid verksamheten så jag bestämde mig för att vara hemma och njuta lite.

Gårdagen var till en början en ganska dryg dag, fick känslan att jag bara var luft och ointressant (visserligen är jag väl säkert det)av en person. För mig är det i alla fall viktigt att se och höra alla och inte ignorera någon i en grupp eller enskilt, lätt att man fastnar i vad det är för fel man gör och hur personen som gör det tänker. Försöker lära mig att inte överanalysera saker det gör att man fastnar i ett negativt tänk och man bara blir ledsen. Tur var i alla fall att det kom en annan kollega till mig för lite arbete av ett skrivjobb vi har tillsammans, och vi tog först en sopplunch på stan vilket gjorde att jag blev på lite bättre humör. Tänk vad en negativ känsla kan kan sänka en hel jäkla dag!!😥

Torsdagen slutade i alla fall på ett mycket bra sätt, åkte hem till Siri (kollega) på kvällen för lite sminkparty (Mary Kay) och det blev lite inköp av dag,natt och ögon kräm, och massor av skratt och prat.

Denna lediga fredag började jag med en rejäl promenad upp på Lövängetsberget med de bästa grabbarna, är dock fortfarande lite isigt på väg upp men det är förhoppningsvis snart borta. Vi var ute en timme, så både jag och grabbsen var nöjda med motionen för fm. 

Idag blir mitt lilla bus hela 9 månader och är nu junior, så fort denna tid har gått och det känns som jag nyss fick hem honom. Bozze är verkligen speciell och jag gillar honom väldigt mycket, så mysig och piggelin. Vi har ju nyss börjat med träningar med andra hundar/förare och instruktör och känner att vi har gjort grunden bra hemma så nu ska det utvecklas. Ska nu så fort snön försvunnit börja med spår, och målet är nog om han tycker det är kul och förstår arbetet göra anlagsprovet innan sommarsemestern. Janne ska gå kurs med Bozze för SSRK i april i just viltspår för nybörjare så det blir toppen med lite stöd och hur vi ska tänka med just Bozze. Nästa helg ska vi åka och hälsa på uppfödaren Siv och hennes man Harry för lite trimmning inför nästa helgs utställning i Ludvika. Då ska jag ställa bägge två grabbarna igen, känns som det var väldigt länge sedan jag var på utställning nu.... Sara kommer hem nästa helg och hälsar på så hon ska få äran och träna uppställning med framför allt Bozze så jag känner mig lite säker hur vi ska göra den 8 april. Extra kul denna dag är att även Malin och Hanna ska vara med med sin lilla Beagle kille Thor🙂, så då packar vi med extra mycket fika för det blir väl nästan hela dagen. Valparna går ju först men Zune går ju i öppenklass så vi får nog vänta en stund innan det är hans tur i ringen.

I kväll ska jag och Janne debutera med spinningen vid Actic, blir nog kul men säkert jobbigt😲, men det ska ju inte alltid vara enkelt. Efter spinningen så åker vi nog ner till China-Thai och köper lite gott fredagsmysmat för då orkar jag nog inte laga till något efter det passet spinningpasset...

Det är även träning i helgen vid Finnbogård med båda grabbarna i olika grupper, jag åker nog själv dit denna gång då Janne behöver lite egentid med hästtransporten som måste vara besiktigad och klar för tävlingssäsongen med Glitter och Sara som nu startar i slutet på april.

Kram❤