8. mar, 2017

Nya utmaningar

Igår tog jag tag i det som jag tänkt göra under en väldigt lång tid. Jag åkte upp till Sporthallen Lugnet för att ordna med ett ACTIC kort för träning, så nu är det fixat. Har till och med bokat tid med en instruktör för gymmet på fredag kl 14:00. Det roligaste av allt är att Janne kommer också börja med träning, blev väldigt förvånad när han ville vara med och gymma och ev spinning🙂. Så igår började vi med att simma vid Lugnets simhall, så skönt trots att det var lite väl mycket folk i bassängen denna kväll😲.

Blir lite tajt med att hinna med allt under kvällen när man ska iväg och träna, när mina grabbar Zune och Bozze även behöver ut på långpromenad på kvällen när jag endast hinner kortare turer när jag jobbar. Men man får försöka att pussla ihop det, har som mål att åtminstone komma iväg 2 dagar i veckan helst fler men jag sätter det lågt så jag inte känner att jag misslyckas på en gång😋. Måste nog iväg och inköpa mig ett par nya gympaskor som jag kan ha inomhus vid träning. Kul är det i alla fall att jag verkligen kom iväg och har bestämt mig, vill verkligen orka kunna fjällvandra mm och inte känna mig flåsig och allmänt trött när jag ute och rör mig i naturen..

I helgen blir det fullt upp och det tycker jag ju är kul när det händer lite, först middag hos Karåkers därefter blir det show med Joe Labero, på lördag åker vi till Karlstad för att hälsa på Sara, Danne och självklart Glittran❤, och avslutar helgen med jaktlydnadsträning med grabbarna vid Finnbogård🙂.

Så nu kommer det nog även bli lite inslag i bloggen om träning och med och motgångar i detta, extra kul är det att älsklingen också börjar så vi kan peppa lite varandra när man är extra lat...

Ha en fortsatt bra vecka!!

 

Kram Åsa