3. mar, 2017

Trött på vintern

Nu är jag väldigt trött på denna vinter och vill ha vår och värme fort, så all snö och is försvinner!! Blir så avundsjuk när jag ser bilder från min kära syster Malin som har  barmark hemma hos sig, så de kan lägga spår mm vill också kunna göra detta nu....

Tror i alla fall att min älskling är lite rädd om mig i alla fall nu när det är isigt ute på vägar och stigar, för igår när vi skulle gå ut på långpromenaden med hundarna så blev det broddar på mina kängor så att halkrisken blev lite mindre❤.

Har inte hunnit att skriva något från jaktlydnadsträningen i lördags med Sara Wester, men jag var så nöjd med bägge grabbarna. Zunes stadga börjar ta sig och han har mycket mer  fokus på mig, förrut kunde ju Sara bara ta i en dummys så var det jobbigt för honom och det var mycket jobb för mig att få honom lugn och följsam.Idag jobbar vi utan koppel hela lektionen och det är inga egna upptåg utan inväntar vad matte vill (för det mesta😋). Bozze var på sin första jaktlydnadkurs och vi jobbade med kontaktövningar, och det fixar han riktigt bra. Nästa gång får Janne ta över Bozzes lektion, så under denna helg så ska jag gå igenom de övningar som jag gjorde så de är i fas🙂, och bara jobba vidare på de övningar som Sara har planerat för till nästa tillfälle som är den 12/3. Sara och Danne följde med till Finnbogård ridhus vilket jag var väldigt glad över, är så kul när Sara är med för då blir det lite film/korttagning. Tror faktiskt att Sara skulle passa väldigt bra som hundägare, för hon är så duktig med hundar/hästar både när det gäller träningen och omsorgen❤. Hoppas att hon i framtiden skaffar sig ett bus för hon har verkligen handlaget med djur. Skriver mer om träningen under fliken kurser/träningar och vilka övningar som gjordes skpeciellt med Zune, det var en hel del nya övningar och svårighetsgraden har ökat vilket är jätte kul.

Denna helg blir ganska lugn, ska försöka plugga inför jägarexamens teoriprov som är inom kort och ska även försöka hinna upp till fäbon en sväng för se hur det ser ut där. Har även bjudit över svärmor Kerstin och Jannes moster på middag på lördag, så får nog även ta en liten städ och matlagning den dagen så alla blir nöjda och glada😀.

Avslutar med ett familjekort som jag tog i söndags, blir så lycklig när alla är hemma fast det bara är för korta stunder numera. Älskar er!!

Ha en trevlig helg!! Kram❤