6. feb, 2017

Roadtripp till Ullared

Denna helg har det shoppats loss, jag, Sara och min syster Malin och hennes dotter Hanna har varit vid Ullared. Resan är dock lite lång 7 timmar enkel väg, men vad gör det när det är så kul att få träffas och toka sig lite. Blev en hel del fynd och jag som inte skulle handla så mycket, blev det en hel del ändå🤪. Köptes så klart en del till Glittran vid hästavdelningen och Sara fick ett par nya ridbyxor är man huvudsponsor så är man.... Blev även lite spel till Erik som han hade beställt i förväg och som tur var blev det rätt när jag kom hem och de gick att spela😎. Hittade till mig själv lite härliga fleece tröjor som jag kan ha på mig när jag tränar hundarna, och även lite kul på inredningsavdelningen.

Efter shoppingen checkade vi in vid Ullareds motell, där jag nog hade missat hur litet motellrummet var. Vi var 4 stycken i ett 20 m2 rum med toalett, pentry och 2 våningssängar, så det blir nog stuga nästa gång så vi kan röra oss lite mer, men det var ju billigt och nära till Ullareds entré.

På kvällen efter vi hade varit och ätit på en pizzeria så blev det Melodifestivalen, vin och färgning av hår. Tydligen så har jag fått lite gråa hår (typ 4) och det går ju absolut inte att ha så nu blev det färgning och det blev faktiskt ganska bra ska bara vänja mig lite först... 😲.

Vi var in en sväng även på sönadag morgon på köpcentret för att köpa det som hade missats igår och Sara skulle byta ett fleecetäcke som vi köpt fel av igår. Hittade faktist en fin hissgardin som jag tänkte ha i ett av gästrummen hemma och även lite nya frotte badlakan när jag har så många som är så slitna efter tvätt.

Janne hade i helgen badat Zune när han var lite fet i pälsen, glömde bara en liten detalj att Zune lär ha sin kroppsstrumpa på sig en stund när han torkar då hans lockar gärna vill lägga sig fel och de gjorde de verkligen. Så jag får nog ta ett nytt bad på honom så han ser ut som han ska lilla guldlock❤.

Denna vecka består av lite utbildning i dagarna två och som det ser ut nu så kommer mina föräldrar upp nästa helg för en liten visit, vilket alltid är trevligt. Hade även lite planer på att träna lite jaktlydnad med Bozze så att han blir en lika lydig kille som Zune.

Gå gärna in på Zunes egna sida, har där lagt upp ett kort på honom och ett på hans pappa Robin och jag tycker de är verkligen lika i ansiktet med drag och linjer. Så fina❤.

 

 // Åsa