14. jan, 2017

Äntligen helg

Kändes väldigt skönt att få åka hem igår från jobbet, veckan har inte varit som det brukar. Fick i måndags besked från en anställd/vän att hon aldrig kommer tillbaka till jobbet mer på grund av en obehandlingsbar cancer, säger bara fuck you cancer! Har haft så mycket tankar denna vecka kring hur skört livet är egentligen, och vad viktigt det är att leva mer i nuet och göra det man vill och inte skjuta upp allting till senare...

Veckan har även fortsatt i tråkiga upplevelser som när jag i måndags åkte hem från jobbet så kom jag som bil nummer 3 till en olycka mellan Karlborn-Sundborn. En skenande häst med sulkey hade sprungit rätt in i en bil och avlidit, så när jag efter en tids väntande passerade olyckan såg jag stackars hästen som klämts fast i bilen och sulkeyn var fortfarande på. Riktigt läskig olycka, kan dock inte förstå att man tränar trav på mörka småvägar som slutar i större trafikerade vägar när nu hästen i detta fall blev rädd för något och slängde av kusken och skenade rätt ut på större vägen och rätt in i en förbipasserade bil.... Bra att tänka risker när det gäller ex hästar, och hålla sig på banor och vägar som slutar på annat sätt än trafikerade vägar. Måste även ha varit en stor chock för stackars bilisten som fick hästen rätt in i bilen och se den avlida... Kändes när jag kom hem att det lika gärna kunnat vara jag som fick denna upplevelse in i bilen i och med att jag kom till olyckan nästan först.

Igår gick jag hem tidigare för jag kände att jag behöver ladda om och gick ut på isen tillsammans med Janne och grabbarna bus. Vilken härlig em stor sol, vindstilla och minusgrader, så det blev en långpromenad, tycker det är lite läskigt när det ibland mullrar i isen😲.

 

Fredagsmys bestod av hemmagjord pizza och ett par glas rött, och slappa framför tv. Blev idag även en solig långpromenad på sjön med grabbarna innan vi åkte in till stan. Erik behövde köpa sig ett par nya jeans när hans jeans gott sönder, och tur hade han hittade 3 par märkesjeans på JC för ca 1000 kr. Det var rea på rean och vi hittade storlekar som passade på honom, så han var väldigt nöjd när vi gick ut från affären. Vi hann även in en snabb sväng på en färgaffär, när vi har en litet projekt här hemma att måla om en vägg i "Erik´s" gamla rum. Blev så osäker på färgen så det blev endast färgprover att ta hem för att kolla lite och jag tror jag vet vad jag ska ha nu...

Ikväll ska vi lyxa till det med att köpa hem lite China- Thai mat och titta på någon film🙂. I morgon blir det träning med Zune i Finnbogård och ser faktiskt fram emot detta, behövs verkligen mer av jaktlydnaden.

Ett mål/investering i år blir att få köpa en systemkamera, har nu sparat en tid och det känns som jag snart är där att få börja titta lite på vad som kan vara en lämplig kamera åt mig. Så det blir nog ännu mer hundbilder till säkert någras fasa och irritation😋, som jag kommer lägga ut på instagram kontot och även på facebook... Grabbarna bus ger mig så mycket glädje och jag får uppleva/vara ute på sådant jag tycker är roligt som ex kurser/utbildningar.

Ha en fortsatt bra helg och ta hand om varandra man vet aldrig vad som händer i morgon❤. Kram