4. jan, 2017

5 dagars ledighet

Så skönt att få vara ledig några extra dagar och jag har inte planerat något speciellt mer än att åka ner och hälsa på Sara och Glittran i morgon, och passar på att sova över hos henne när Danne inte är hemma utan i Ludvika. Hade först tänkt att åka till syster yster för att se på Göteborg dogshow men känner att jag måste spara lite pengar när vi har planerat in en Ullareds resa tillsammans i början av februari🙂 och då vill man ju ha pengar och shoppa.

Första lediga dagen började jag med att gå en långpromenad med grabbarna bus och sedan var det snöskottning på schemat. Känns nu som jag har gjort ett riktigt träningspass, och det behövs. Har ju nu tagit tag i vad jag äter igen, vilket är viktigt. Har ju en tendens att äta onyttiga saker när jag är stressad eller vid tv på kvällarna, men nu gör jag ett försök igen och ska hålla mig till en syndar dag som jag gjort tidigare och som fungerar egentligen väldigt bra för min del. Nu hoppas jag bara att det håller i sig med motivationen och att jag får rutin på detta igen, finns ju så mycket jag gillar som ex kaffebröd....

Blev igår även så glad att Sara Wester ska fortsätta med jaktlydnaden även i januari-februari och har anmält mig till dessa tillfällen. Hon ska även kanske ha jaktlydnad för nybörjare samma dag fast timmen efter och då ska Bozze få gå. (Jag som vill gå även med honom, undrar hur jag ska lägga fram detta till Janne😋, hihi).

Känns faktistk som en bra start detta år och det finns mycket att se fram emot, i fredags var vi och bokade biljetter till Joe Labero tillsammans med Kvaråkers som blir den 10 mars vid Lugnet, vad kul det ska bli med lite magi..🙂.

Ha en fortsatt bra dag, lägger upp en bild idag på mina buskillar när de hjälpte mig att skotta snö idag eller rättare sagt såg till att jag fick skotta lite extra när de busade i snön. Mina ❤.