31. dec, 2016

Årets sista dag

Då var det sista december idag och alltså årets sista dag. Ett försök att summera året är väl att det både har varit bra och sämre dagar. Men höjdpunkterna är i alla fall resan till Barcelona med Janne, måste ju säga att det var riktigt roligt att bara vara vi två en hel vecka, det var så väldigt längesedan. 

Sedan har vi firat Matildas student (systerdotter) och hela familjen Johansson tyckte det var roligt att få vara med på hennes stora dag❤. En annan stor höjdpunkt var ju naturligtvis att Bozze äntligen kom hem till oss, jag längtade väldigt mycket efter honom och tycker att han börjar bli en riktigt fin kille och det ska bli så kul att få jobba tillsammans med honom framöver. 

Vi var även väldigt glada när Zune fixade en 1 i öppenklass i viltspår och att han fick excellent på sin första utställning som vuxen hund i officell utställning för SSRK😀 i Rättvik, stolt matte och husse vid dessa tillfällen.

Glittran har nu flyttat ner till Karlstad och då var känslorna lite dubbla, jätte glad att Sara fick ner sin stjärna till Segerstad, och fick börja träna ordenligt själv igen men vår prinsessa. Det som var tråkigt var ju att en stor del av min tid som hästskötare försvann och det kändes som man blev av med något som man faktiskt tyckte mycket om. Jag vet att de har det väldigt bra nere i Segerstads dressyrstall med stall, tränare och stallkompisar men mamma hjärtat saknar dem i alla fall här hemma❤. Annat roligt som varit under året var "tjocka släktens" gemensamma träffar vid Halloween och jul, det är så kul att ha lite fester/kalas tillsammans och jag vet att vi nu håller på att anordna med fler roligheter till våren.

Tråkigheter under året finns ju tyvärr också, är ju så med livet att det inte alltid blir som man tänkt sig utan det blir missförstånd och ibland så tycker man inte lika. Som tur är så reder det mesta ut sig när man pratar med varandra och inte om varandra vilket är tur för vissa personer i mitt liv är väldigt viktiga för mig och jag skulle bli så ledsen om de inte fanns i min närhet.

Nu hoppas jag att året 2017 blir ett bra år med fler roligheter än tråkigheter och att man får vara frisk och orka med det man vill göra. Lite planer har redan smidits och kommer att berätta om dem efter hand här i bloggen.

Idag har jag, Janne och våra golden killar varit till Finnbogård för att träna jaktlydnad med Zune för Sara Wester och ytterligare 7 ekipage. Måste dock säga att det var inte den bästa träningen idag för vår del. Zune var stark och ofokucerad den första halvtimmen, känns som vi borde kommit över denna tröskel snart men inte. Funkar så bra hemma, men så fort det blir fler och det finns dummysar i övningarna så blir det jobbigt för honom. Blev nästan arg idag på honom (fast jag vet att det inte blir bättre), förra gången så var det bättre och hade en förhoppning att det skulle vara lika även idag..... Men det blev ett rejält steg tillbaka, men men det är bara att träna vidare men nu vill jag snart att vi ska komma över en tröskel för nästa steg i vår utveckling!!

Ska vara posisitv nu för jag har två jätte fina hundar som jag tycker väldigt mycket❤

Kram på er och jag önskar er en gott slut på 2016 och ett riktigt bra 2017❤