21. dec, 2016

Årets kortaste dag

Idag är det årets kortaste dag, så nu vänder det  och vi börjar gå mot längre dagar igen🙂fast det tar väl ett tag innan det märks något... Då är det julvecka och jag jobbar hela veckan fram till fredag, men ska försöka att att gå hem lite tidigare på fredag så jag hinner med att få klart med fam Johanssons julförberedelser. Som tur är Janne ledig på fredag så han får åka och köpa de sista julklapparna i Falun 🤪.

I morgon ska jag försöka hinna med att ta och klippa mig lite, håret känns så slitet just nu och det är svårt att få någon ordning på det utan det är platt i alla lägen😲. Har dock inte hunnit köpa något fint att ha på mig på julafton utan jag får försöka hitta något i garderoben vilket blir svårt!! Blir nog ett par svarta byxor och någon blus, det får bli bra så de andra får glittra ikapp istället🤪.

Vill nu önska er en riktigt God Jul, och ta hand om er nu i vintermörkret. Tänd ett ljus för dem vi minns i hjärtat. Tanken hos mig går alltid till Jannes pappa Alf vid jul, han gick bort på självaste julafton 2012 efter en tids sjukdom. Det känns bra att man alltid tänker lite extra på honom kring jul för han var verkligen en av de snällaste människor jag har mött och han saknas oss verkligen i familjen ❤.

Skriver ett nytt inlägg efter jul, tror inte jag hinner med något mer inlägg förrän efter juldagarna och då får ni veta vad vi har haft för oss i Lövänget under jul och vad som planeras till nyår🤩.

Kram