5. dec, 2016

Linköping

I helgen har jag och Erik gjort en liten utflykt till Linköping för att hälsa på Matilda som studerar där samt även möta upp syster Malin, Hanna och Gun. Vi åkte i gryningen så vi skulle hinna med lite rolig julshopping i Linköping innan affärerna stängde.

Som vanligt åkte jag fel och jag blir bara så hysterisk på mig själv när jag inte hittar vart jag ska åka, men efter ett tag och jag hade lugnat ner mig och kunde tänka logiskt så kom jag ju på att det fanns Google maps i telefonen, tack och lov för att det finns mobiltelefoner med internetanslutning!!

Vi började med att hälsa på Matilda i hennes lägenhet och den var riktigt mysig och julpyntad🙂. Därefter åkte vi till ett shoppingcenter som var riktigt stort och hittade faktiskt flera bra julklappar så det känns som jag inte har så många kvar nu.... Efter en god lunch och lite mer shopping åkte vi för att checka in vid Scandic Frimurarehotellet  som låg mitt i centrum. Jag och min mor delade rum medans Erik hade beställt ett eget vilket jag tyckte att han kunde unna sig. Efter lite mer shopping i centrum och trötta ben så gick vi tillbaka till hotellet för lite vila och dricka lite vin innan middagen på Pitchers som Matilda hade bokat bord för oss till kl 19:00.

Middagen var jätte god, det blev en classic hamburger Pitchers och drack vinet som de rekomendrade som var väldigt mumsigt. Ungdomarna gick efter maten tillbaka till hotellet medans vi "tanter" satt kvar och minglade lite, vilket var mycket trevligt. Är tyvärr för sällan jag har egen tid med mor och syster, känner att jag verkligen saknar detta i mitt liv.

Måste säga att det var en toppen dag med de bästa, saknade dock Sara som inte var med denna gång. Blev på söndagen en hotell frukost och därefter hemfärd till Dalarna igen till mina andra killar. När vi kom hem fick vi favoritmaten fläskfilé och ädelost som Janne tillagat, lyx även när vi kom hem.

Det blev därefter en lugn kväll med promenad med mina fina goldenkillar och läxläsning i Jägarboken.

Denna vecka kommer jag endast jobba tre dagar, har tagit semester torsdag och fredag för att åka hälsa på Sara och Glittran. Sara har lektion för Anki på torsdagar så jag vill gärna se hur det ser ut och att de utvecklas framåt, och det gör de säkert. Längtar verkligen att få komma ner till Karlstad och hälsa på dem❤.

Ha en bra vecka och ta hand om varandra nu när julen nalkas❤.