12. nov, 2016

Laddar för utställning

Igår åkte jag hem lite tidigare, var så skönt att flexa ut för att få några timmar i ljuset. Gick en skogsrunda med mina bägge❤, de är så duktiga bägga två att vara vid mig och inte sticka iväg på egna rundor. Har alltid varit noga med kommandot hit och att de ska vara kring oss vid skogspromenader, sen kan de visst springa iväg en liten bit och busa men inte försvinna från oss. Hade ju Sven förut som gärna gick iväg på egna upptäcktsfärder, och de blev lite långt från flocken ibland, så då blev det mycket ropa och vänta innan han behagade att återvända till oss😋. 

Igår så duschade jag Zune och Bozze och det blev en ordentlig pälsvård, för i morgon söndag så är det utställning i Rättvik. Det är SSRK Dalarna som anordnar så det är med en skräckblandad förtjusning jag åker dit. Har varit lite osäker om jag skulle ställa Bozze, han väldigt valpig just nu i kroppen och då menar jag att det är mycket långa ben, han ser nästan ut som en liten flat coated retriever🤪. Men jag gör det som en träning och gillar domaren inte Bozze i typen så är det så, jag vet ju i alla fall att han är världens finaste kille som nog behöver mycket tid och växa i sin kropp. Zune ska jag nu prova i öppen klass så det blir spännande och se hur han står sig med de andra stora killarna, jag tycker ju att han är väldigt fin just nu, men domaren brukar ju tycka något annat.... ( och jag har ju ingen kennel). Är nästan lite nervös redan, så typiskt mig, blir så jobbigt bara att hålla sig fokuserad och ha lite kul när man är så nervös, men men bara att köra på...

Idag blir det en sväng till stan för att hitta en fin doppresent till Sanna och Johans lille Alvar som ska döpas nästa helg. Ska bli roligt att få gå på dop, det var väldigt länge sedan sist. Ska även hjälpa Erik att hitta lämpliga långkalsonger och mössa, han tyckte det var lite kallt att jobba ute utan långkallingar och de han har haft förra året var sönder så det är bara att köpa nya🙂.

Det var en kall men vacker morgon var hela -14 grader utomhus, men som tur har vi varmt inne och det känns extra bra nu när vi har bergsvärme och slipper elda för att få upp värmen i huset utan det är en jämn värme hela tiden (Janne är så nöjd med detta😀).

Ha en bra dag alla, skriver mer i morgon efter utställningen om hur allt gick och hur jag tog mig igenom dagen utan att förhoppningsvis svimma av nervositet😲.