23. okt, 2016

Regnig och grå söndag

Igår kväll var jag hembjuden till Siri på middag och med på middagen var även kollegorna Karro och Anna-Lena, vi fick trerätters och jag måste säga att det var supergott alla tre rätterna🙂, och en väldigt trevlig kväll. Vilken toppen kock Siri är, vilka smaker och kvalite på maten!!

 

Janne kom och hämtade mig vid tolvtiden, och när jag kom hem tog jag mig en kopp te och bubblade lite med honom. Är så lyckligt lottad som har Janne, han är verklgen min bästaste vän som jag kan lite på i alla lägen och jag älskar honom bara mer och mer❤.

Idag när jag vaknade var det nog 50 nyanser av grått ute och regn, inte så uppiggande kanske, men jag har faktiskt gjort lite god mat även hemma, det blev porterstek på älg som jag förberedde innan vi åkte iväg till Tuna Hästberg för att hälsa på kennel Goldwork. Det var så längesedan som vi var dit, och jag ville få Zune trimmad inför novembers utställning i Rättvik. Bozze fick även han lite trimmning men det roligaste var nog att få busa med mamma Alva och Nova. Kul att han fann sig bra i tikflocken, men han var inte så kaxig när han gick in i hundgården när alla stormade emot honom😲. Så bra med positiva hundmöten där alla accepteras bara det inte är någon som moppsar upp sig😉. När vi åkte hem var Bozze väldigt smutsig efter all lek och bus så det blev en sväng i badkaret så det värsta smutsen åkte av.. Mitt lilla bus!!

Glömde och skriva även igår att Zune gjorde en superbra spårning, blev så glad. Han var motiverad och positiv i spåret och fixade allt hur bra som helst, kan för en gång skull inte klaga på något. Så till våren blir det spårprov igen!!! 

Nästa vecka börjar Bozzes valpkurs och det blir Janne som ska gå, och jag har tänkt att inte följa med de första gångerna så att de får starta utan att jag lägger mig i, har ju tyvärr lite lätt för detta så det är lika bra att jag inte är med alls. Ska bli så kul att höra när de kommer hem på tisdag kväll var de har gjort för kul!!

Avslutar denna söndag med ett varmt bad och lite te och skorpa, och hoppas att veckan blir bra. Längtar till lördag då Sara kommer hem och hälsar på oss, så då blir det lite god mat och tjejsnack hoppas jag, älskade dotter är så stolt över henne❤.