22. okt, 2016

Efterlängtad helg

Skönt med helg igen, har varit en intensiv vecka med mycket att tänka på så är lite trött. Har denna vecka haft huvudvärksvecka, brukar ju ha sådana veckor ibland och det blir lite tungt och jag blir så trött när jag kommer hem, men hoppas det blir bättre nästa vecka igen😲. I går var det vinlotteri med mina kollegor och äntligen vann även jag lite vinflaskor, hela 18 stycken. Så nu har jag vin ett bra tag framöver🙂. Kul med lite olika viner som man inte har druckit förrut och det var blandat rött/vitt vin.

Idag har det varit en slappardag, sov ända till 9 och det var verkligen behövligt. Jag och Janne var ut efter frukost och la blodspår både till Zune och Bozze. Bozze fick ligga ett par timmar sedan fick han gå sitt. Han löste det helt ok, lite osäker ibland och vill titta upp på oss för att kolla om han gör rätt. Vi drog en rådjursklöv till honom. Vad jag gillar denna kille så speciell även han❤. Zune har ännu inte fått gå utan vi väntar nu till kvällningen så ska hann få gå ett längre och svårare och denna gång drog vi älgklöv i hans spår. Ska bli kul och se hur han löser detta, var ett tag sedan vi la spår ska försöka lägga ett till åt honom innan vintern är här. Hade ju en plan att han ska klara två till viltspår med ettor, hade ju varit riktigt kul men man vet ju att det aldrig blir som man tänkt.

Ikväll ska jag på tjejmiddag hos Siri vilket ska bli riktigt roligt, och det ska bli spännande och se vad hon har gjort för mat för hon är verkligen en klippa på matlagning. Har sådan tur att Janne ska köra in mig så jag kan ta mig ett glas vin eller två.

Ha en bra lördag❤