6. okt, 2016

Uppdatering

Nu var det ett tag sedan jag skrev men ska jag vara ärlig så har jag inte haft tiden när det har varit mycket skojsigt på gång.

Förra veckan på torsdagen så åkte jag och de flesta av mina kollegor till Sälen "Lindvallen" för friskvård och att få träffas lite utanför jobbet. Det var verkligen jätte roligt både med härlig men väldigt jobbig vandring och mycket skratt och god mat. De som arrangerat detta har verkligen gjort det bra, viktigt att jobba med vi-känslan även i vår enhetschefsgrupp och inkludera alla att få vara med i aktiviteterna.

Måste ju säga att Siri är en mästerkock, gjorde en väldigt god gryta på torsdagen men kryddkorv och fläskfilé som jag bara måste ha receptet på och efterrätten var en Orerokaka som var mycket mumsig!!!🤩.

Vandringen upp för ett av fjällen var en upplevelse både till gott och ont, underbar utsikt, väder och sällskap men jag fick sådan hjärtklappning så jag blev jätterädd. Visst har jag dålig kondis, men inte så här fick ju ingen luft utan allt bara snurra och kände av det hela dagen samt även under natten. Måste kolla upp detta vad det kunde vara, brukar ju gå upp för berget hemma och visst är det drygt ibland men jag känner ju inte så här!! Hade det varit riktigt dålig kondis så hade jag nog även haft träningsvärk men det hade jag inte, utan det kändes som vanligt dagen efter. Obehagligt var det i allafall.

 

Bilden ovan är på de kollegor som var upp på fjället under fredagen🙂.

Jag åkte hem på lördagen tillsammans med 3 andra kollegor och jag tror att det var 9 stycken kvar en dag till och jag hoppas det hade roligt ihop även denna dag/kväll och nöjt av det fina vädret för det var det verkligen.😀

På söndagen kom min mor upp till Dalarna vilket uppskattas av oss alla, min far är just nu i Italienska alperna och cyklar med ett cykelgäng så hon kom upp för att hjälpa mig att sy nya gardiner till köket som jag längtat efter att få lite nytt till. Vi åkte till Borlänge under måndagen för att titta lite på tyg, tyvärr har inte Falun så mycket utbud när det gäller tyger så vi hittade till slut vid Ikea ett tyg som jag vet blev väldigt bra och även lite otippat mig🙂. Under måndag kväll hade jag ett ljus party så lite grannar var över och tittade lite på ljus från Party light och fikade. Kul att träffa lite grannar och höra lite skvaller som händer har i byn när man inte ser så många när man jobbar heltid och fullt upp med hundarna mm. Verkligen ett stort tack mammsen för hjälpen av att sy och sätta upp gardinerna, du är så bäst❤.

Tisdagen så åkte jag med kollegan Karro till Stockholm för lite kompetensutveckling genom ledarna, är så kul att få lite input emellanåt och träffa omvårdnadschefer från andra delar från Sverige och höra deras erfarenheter att vara chef/ledare.

Helgen som nu kommer åker hela familjen till Karlstad för att träffa Sara, Glitter och Danne, längtar så efter mina tjejer. Det har varit för lång tid emellan träffarna och det gör lite ont i hjärtat att inte få se och prata med Sara. Visst har vi kontakt via telefon men det är inte riktigt samma sak. Så lördag morgon åker vi mot Värmland. Skriver mer och ska ta lite kort på mitt lilla dreamteam när de tränar, det är också något som jag verkligen saknar att få se dem träna och pyssla med Glittran. Jag vet ju att de har de bäst, men få mysa med Glitter är så rogivande och det fyller på med + energi. Så i helgen ska jag njuta av att få träffa mina tjejer❤.

Ha en bra dag alla så skriver jag lite nytt efter helgen.