20. sep, 2016

Kursavslut

Igår var det sista gången på apporteringskursen som jag har gått för Sara Wester och det kändes lite tråkigt att det nu var slut. Men vad nöjd vi var både jag och Zune för det gick verkligen jätte bra igår. För första gången kändes det som vissa saker satt på "riktigt". Vi fick gå ut som sista ekipage och Zune hade verkligen laddat, trodde först att han bara skulle springa ut och vimsa som han kan göra ibland när han är "overloaded". Men jag hade fel, han jobbade strategiskt i området och hämtade in alla dummysar som han inte gjort något annat, fina avlämningar och motivationen höll i hela vägen. Så nöjd med min kille igår och var så stolt, att vi har lärt oss detta tillsammans hur vi ska jobba, jag kunde även visa honom i vilket område jag ville att han skulle söka. Så igår var en stor dag i team Zune, nu vill jag verkligen fortsätta och jag ser nu att fortsätter vi träna på så kanske vi blir redo att starta något framöver. Duktiga Zune!!! När vi åkte hem från Gubbo vid 20:00 var det bläcksvart, usch nu är verkligen hösten här och mörkret. Visst är det mysigt med hösten och få tända ljus och mysa, men dagen blir så kort och ska man hinna med något ute lär man ju ut verkligen i tid, helst före kl 18.. 

Nästa kurs blir nog med Bozze, det verkar som om allt blir som Sara har tänkt en unghund/valp kurs i vinter och det skulle passa oss bra, och det blir nog Janne som går den med honom. Men jag måste erkänna att det kommer att bli svårt att inte låta bli att inte få gå det är ju så kul. Men det är Jannes tur och jag tror han tycker det ska bli kul även han, kanske kan jag få vara med och titta i alla fall på håll🤩, om jag fjäskar lite.

Till helgen blir det mycket hund, vilket jag gillar. Dels kommer Malin och Hanna upp med sina buskillar Tubbe och Thor och sedan ska jag på lördag göra en BPH test (Beteende och personlighetsbeskrivning) med Zune på lördagen i Malung kl 11:30 och på söndagen är det hundens dag vid KopparJyckens hundcenter där vi ska vara med vid en inofficiell hundutställning och det blir då med Zune och Thor. Så mycket kul i helgen, inte minst och träffa syrran och systerdotter❤.

Ha en fortsatt bra vecka🤪