12. sep, 2016

Rolig helg

Varit fullt upp även denna helg, trodde det skulle bli lite mindre att göra när Glittran åkte till Sara i Karlstad men jag tycker vi har massor och göra ändå😉. I fredags så städade jag och Janne ut Glitters box vid Stall Lövänget, och tog med oss de sista sakerna som fanns kvar i sadelkammaren och uti foderrummet, så nu tror jag inte det finns så mycket kvar av oss. 

Lördagen åkte vi in till stan en sväng för att handla lite mat och även paket och blommor till födelsedagsbarnet vi skulle besöka på kvällen. Min kompis Ulla  fyllde jämnt så vi var upp och firade med henne, vi blev bjudna på god paj och tårta vilket var jätte gott😀. Det var nog hennes dotter Sanna som gjorde budapest längderna, hon är verkligen jätte duktig att baka goda tårtor😋.

Så kul att det är kalas ibland i Lövänget så man får träffa våra grannar lite, det blir ju så sällan när det är mycket jobb och annat på dagarna..

Igår så åkte jag och Zune (Janne och Bozze) till Gubbo för att träna lite för Sara Wester, idag blev det lite jobb med linjetag. FIck med mig många bra träningstips och hur jag skulle stå för att hjälpa honom med riktningen. Tyckte att Zune var lite disträ och inte alls så koncentrerad som han brukar, är nog dags för lite vardagslydnad igen för att reptetera det jag trodde vi hade koll på. Men träningen har väl inte varit optimal nu när Bozze kom hem till oss och är så liten än så man måste passa hela tiden, min lilla sötnöt.

Bozze fick vara med lite och titta när Zune tränade och visselpipan går han lite igång på så det märks att vi har tränat med den, så det är lite kul

Blir nog en sväng ut ikväll när Janne kommit hem för att träna lydnad med Zune, så får vi ta mer av träningstipsen under veckan. Köpte även ett nytt koppel till Bozze av Sara så fint så det har vi invigt idag på lilla promenaden idag.

Fattar bara inte hur alla duktiga får tid med att träna så mycket med sina hundar så de kan allt, detta tar ju så mycket tid vilket är roligt men jag ser och märker att jag lär ju ut varenda dag för att det ska sitta. Hur gör alla som har heltidsjobb och har detta roliga intresse för att få till tiden? Kom gärna med tips?

Nästa gång när det är träning för Sara är det sök på schemat och det hoppas jag går bra, för det tycker ju Zunebus vanligtvis är väldigt kul så jag hoppas han gör det även denna gång. 

Idag hände det något helt underbart jag vaknade trots lite sämre sömn med känslan att jag idag orkar ta tag i saker hemma utan att tvinga mig själv utan hade en god och positiv energi, det var längesedan hoppas det håller i sig❤.

Planer för veckan är jobba på tisdag, torsdag och på fredag ska jag ha lite tjejmiddag med House of Lola party (lklädparty) det ska bli riktigt kul, även på lördagen blir det roligheter när vi äntligen ska ha lite kräftkalas med Ulla och Kent har vi tur med vädret också så blir det karavanåkning med Oldsmobilen innan vi smaskar på kräftor och räkor, men det skriver jag mer om till nästa helg.

Ha en bra dag alla och var rädda om er❤