9. sep, 2016

Börjat arbeta igen..

Denna vecka har varit en del jobb och även utbildning i Stockholm. I tisdags så åkte jag och en kollega till Stockholm för att delta på en utbildning som Ledarna arrangerar för Hållbart ledarskap för oss chefer inom social/omvårdnads sektorn. En riktigt bra utbildning och ett bra tillfälle att träffa andra chefer inom kommun/landsting. Vi åkte tåg ner vilket var väldigt smidigt och vi bodde på hotell Scandic Continental som låg precis vid central stationen. Vi började kl 16:00 på tisdag em och avslutade kurstillfälle 1 av tre dagen efter kl 16:00. Fick god middag på kvällen och vi hann även upp på skydeck för ett glas vin😀. Gick och la mig tidigt, får ju passa på när jag skulle få sova en hel natt utan att behöva gå upp och rasta söt Bozze. En bra utbildning och fick med mig många frågeställningar som jag ska fundera på och försöka förbättra hos mig sig som ledare/chef.

Igår tisdag var det jobbdag, och började dagen med att åka och hälsa på vid Envikens hemtjänst för att hjälpa till med de löner som nu snart ska vara klara hoppas jag. Kul att få stötta "nyare" chefer i hur de ska tänka, kommer ju ihåg själv hur många frågor och funderingar man hade och som man fick reda ut själv utan att fråga. Jag hade varit väldigt glad om jag hade haft en mentor som man kunnat fråga massa frågor och funderingar. På em var vi till bästaste Norslund hemtjänst och började installera oss (jag, Zune och Bozze), ska nog köpa mig en bädd till som de kan ligga på det hala golv som jag har vid mitt kontor. Träffade mina gruppledare och hann med en kopp kaffe med dem, har verkligen saknat dem och börjar nu vilja komma tillbaka fulltid efter valpledigheten. Jag kommer jobba två dagar nästa vecka ons och tors, så det är inte riktigt dags för att gå full tid än.

I helgen som kommer ska vi på kalas på lördag, vår kompis Ulla fyller jämnt så det måste firas😀. Jag ska även på söndag till Gubbo för träning med Zunebus, har bokat en privat träning med Sara Wester och det jag vill att vi ska fokusera på är linjetag så att jag vet hur jag ska tänka, har varit ute lite med Zune på kvällarna och apporterat och även gjort sökövningar så han får tänka lite mellan buset med Bozze.

Bozze växer så det knakar, är nu snart bara ben på denna hund😋, har nog aldrig varit med om en hund som är så matfixerad som han är, äter allt och lite till. Är lite orolig när vi är ute att han ska få i sig något som giftigt, han äter ju allt svamp, grodor, växter, gräs ja you name it.... härom natten så var det stora kräk och bajs sjukan på honom så han hade säkert fått i sig något olämpligt som gjorde att allt måste ut. Så han åt igår bara ris med buljong, vilket han fick behålla. Idag har jag börjat ge honom foder igen, så jag hoppas att allt blir kvar där det ska...

Ha en bra dag alla, skriver snart igen❤