2. sep, 2016

10 veckor

Idag började jag dagen med att ta ut de fina hästarna/ponnisarna vid stall Lövänget, tänk att det är troligtvis den sista gången jag gjorde det så det kändes lite jobbigt att gå ut idag. Glitter har verkligen haft det bra i stallet och tyckt om sin box, hage bredvid Matcho och det har verkligen varit både glädje och tårar som spilts vid detta stall när Glitter både har varit väldigt billig när hon varit vrång och övertittig och när hon dansar fram som en väldigt fin dressyr häst. Vi tog nu beslutet om flytten när Sara fortfarande har så många år kvar vid Karlstads universitet och Sara känt att det har varit för lite tid i sadeln och väldigt många timmar i bil när hon har åkt hem till Dalarna varenda helg nästan för att rida och sköta om sin Glitter. Så det är en sunt beslut, trots att jag kommer sakna pysslet i stallet väldigt mycket, finns inget mer avstressande efter en jobbig arbetsdag som att gå ut och mocka och pyssla med Glittran och även åka iväg till Vika och titta på när Emma Mattisdotter ridit Glitter. Så det blir nog en hel del turer till Karlstad nu för att jag vill verkligen fortsätta följa mitt dreamteam och se hur de utvecklas tillsammans vilket jag vet att de kommer att göra ännu mer nu när Sara får alla pass själv i sadeln och förhoppningsvis är hennes nya tränare Anki Carlsson duktig som kan ge dem bra tips och ideér så att kan fortsätta upp i klasserna i dressyr. Det jag kommer att sakna minst måste jag ju säga, är vintertiden och häst för fy f-n, vad kallt det kan vara i ridhus😲.  Kommer säkert skriva om hur hela flytten fungerat och lägga upp bilder på hur det nya stallet mm ser ut. Idag blir det packning av resten som är kvar samt planera så att hundarna också har det bra dygnet vi är i Karlstad.

 

Idag är Bozze 10 veckor, och jag tycker verkligen om denna goa fina kille med sina "Dumbo" öron, han är ganska lik Zune när han var liten men inte fullt så bitig men ännu mer envis måste jag ju säga. Det är verkligen full fart på honom och jag har väldigt svårt att ta kort på honom för han är ju aldrig still 🤩, men det är nog ett friskhetstecken att de vill röra sig.

Jag har nu varit hemma i två veckor, varit lite jobb via dator och hälsat på vid Envikens hemtjänst. Känner verkligen att jag behövt denna denna reflektionstid, det är mycket tankar och faktiskt börjar jag kunna känna lust att planera lite framåt och även pysslat lite hemma. Jag tog till och med ett beslut här hemma igår att vi ska från och med 12 september beställa Viktväktarkassen från City Gross, så nu är det bokat. Det kanske är ett steg i rätt rikting, har ju fastnad lite igen i att äta fel så typiskt mig😠. Jag vet ju vad som är bra för mig och vad viktigt det är med att äta regelbundet och inte hoppa över måltider som leder till man istället äter onyttigheter för man bli så sugen på något!!! Så det blir verkligen skärpning där igen.....

Jag har tänkt att börja jobba igen vecka 38, ska dock åka en sväng till Stockholm nästa vecka med en kollega för att delta i ett nätverk för Ledarna, så det blir säkert trevligt och lärorikt.

Blev så glad i går när några från min personalgrupp var och hälsade på när det undrade när jag börjar igen på heltid och att de saknade mig på jobbet, blir så varm i hjärtat då när de säger så att man saknas lite trots att man är chef.

Ha en trevlig helg alla så hoppas jag ni läser lite igen nästa vecka när jag förhoppningsvis hunnit skriva lite om helgens kommande bravader. 

Dagens bilder blir på Sara och Glitter och Bozze så klart❤.

Kortet på Sara och Glitter är taget av Li Sjöstrand när de tävlade vid Fars (Falu ryttarsällskap).