1. sep, 2016

Mjukstartat med jobb

Igår var jag, Zune och Bozze till Enviken, för att träffa enhetschef vid Envikens hemtjänst och mina två bus fick då följa med när de brukar ha hundar även de vid deras samlingslokal. Jag måste bara säga att igår fick Bozze stora stjärnan av matte (Zune är redan så duktig och van vid mitt jobb🙂), så lugn och fin och sov i stort sett hela mötet❤. Alla fick klappa och gosa och han var helt cool med det och när vi gick ut till bilen så kissade han i gräset utanför, så duktig kille måste jag bara få skryta med. Bil åkandet har också gott bra, vi har åkt en kortare sträckor dessa dagar så Bozze vänjer sig med bilåkandet, och det går även det riktigt bra, gnäller lite först när vi åker men lägger sig sedan vid Zune och sover. Vet av egen erfarenhet att det är så jobbigt när hundar är åksjuka och kräks, River hade det jätte jobbigt det första 1/2 året och tyckte egentligen aldrig om att åka bil. Så det är så bra att det blir en positiv start med bilåkandet när jag vet att det blir en del att åka framöver.

Idag har vi haft mycket besök, först var svärmor Kerstin här tillsammans med en väninna som vi bjöd på lite kaffe och hundmys. När de hade åkt så kom Camilla, Elina och Ingrid från jobbet, och vi hade ett litet lunchmöte, är så kul att få träffa dem lite och få höra vad som händer vid Norslunds hemtjänst. Måste säga att jag har världens bästa jobb att få vara enhetschef för Norslunds hemtjänst. Hade ju funderingar ett tag på att byta till något annat men det är så mycket som är +++ med detta jobb så det är väldigt svårt nu att tänka att man ska söka något annat. Zune och Bozze fick även lite nya leksaker som var väldigt uppskattat av mina fyrbenta älsklingar.

Resten av em blir nu lugn, ska nog börja packa lite vad vi ska ha med oss inför helgens äventyr till Karlstad. Vi lär ju ha med oss sängkläder, handdukar mm så det kan jag i allafall börja med så vi slipper glömma det! I morgon kommer Sara hem för att hjälpa till att ordna och packa resten åt Glittran samt rida ordenligt så vi kan åka lite längre i transporten på lördag när hon flyttar till Segerstads ridcenter. Blir verkligen spännade att få följa dem på håll. 

Bilden idag är Bozze och Zune med sina nya leksaker, tack snälla Camilla, Elina och Ingrid för dem❤.