25. aug, 2016

Hemma liv

Vad konstigt det känns att vara hemma själv med hundarna, men det känns som det var välbehövligt att få pyssla lite själv och mysa med hundarna. Tycker faktiskt att Bozze är en riktig sköning, och är riktigt pigg och glad kille som kommer fungera bra tillsammans med mitt stora bus Zune. Har börjat med lite koppel träning, och då med att bara ta på kopplet och gå dit han själv vill. Vi har gått den lilla promenaden till sjön några dagar på fm, så jag kan kasta lite vattenapportering till Zune, så han får göra lite extra nu när jag inte kan gå några långa sträckor innan resten av familjen kommer hem. Jag har även börjat lite med inkallningen och då använt mig av visselpipa och godis, och jag tycker jag börjar se att han fattar att när jag visslar så blir det en godis hos matte❤.

Ska ta en liten biltur med honom i morgon så han får vänja sig med att åka bil, och det blir då tillsammans med Zune som tycker om att åka bil. Vi ska ju åka en längre sväng nästa helg då Glitter ska flytta till Karlstad så det är ju bra om han har åkt lite kortare sträckor innan.

I morgon em ska jag och Sara ta en sväng till Borlänge och besöka lite ridsportaffärer, det blir nog både Norells ridsport och Hööks. Det var både lite till Glittran och Sara behöver lite till sig själv innan de flyttar nedåt. Sara var även och hälsade på vid Segerstads ridcenter där Glitter ska stå och fick en positiv känsla av stallet. Anki Carlsson mötte upp henne och visade Sara runt var alla saker fanns och hur hon ville att allt skulle skötas i stallet. Glitter får en hörnbox vilket var väldigt bra, så slipper hon ha hästar runt sig utan en fri sida utan hästar, och det skulle stå en vallack bredvid henne så det blir toppen.

Kommer ta lite bilder när vi åker ner och lägga upp under fliken Sara och Glitter, och det blir nog lite mer uppdateringar där och kanske jag till och med kommer ha en gästskrivare i form av Sara där så jag får lite koll på vad de gör nere i Karlstad.

I helgen så har vi inte planerat så mycket mer än att jag vet att mina goa föräldrar kommer och hälsar på oss igen, vilket är jätte kul. Min pappa ska på cykeltävling i Mora igen och de åker hit när det är klart på lördagen. Så det blir säkert lite god mat och dryck på kvällen. Ska nog även försöka att jobba lite mer med Zune i helgen när det gäller apportering och sök. Måste få till lite saker som jag gör så vi förstår varandra bättre🙂, ska höra om min älskade make kan tänka sig och vara min hjälpreda och även kanske ta lite kort..

Lägger upp en bild idag på mina godingar när de delade så fint på hundbädden, mina älskade sötnötar😀.'