20. aug, 2016

Bozze

Då har Bozze äntligen kommit hem till Lövänget, som vi har längtat. Vi åkte igår em till Tuna Hästberg där Siv, Harry och alla hundarna i kennel Goldwork bor för att hämta honom. Vi gick igenom den besikting som vet gjort och allt var ok, den enda anteckning som var utan ua var att hans "kulor" inte hade fallit ner men det kändes så de kommer ner snart hoppas jag. Det var samma med Zune och de finns där de ska nu🙂, vi fick även med oss en påse på 3 kg puppy large breed Eukanuba, ett mått för foder, lite väldoftande bajspåsar, en valpfilm om Golden Retriever och lite info om hur vi ska sköta Bozze den första tiden.

Resan hem gick relativt bra, han kräktes en gång men det kändes som att det kommer fungera bra med bil framöver. Bozze var lite låg igår, flämtade en hel del och var lite orolig men helt förstårligt när man kommer ifrån sin stora flock, mamma och syskon och kommer hem till en "stor" hane och en fruktansvärd hemsk katt som bara står där när man vaknar🤪. På natten så låg han mellan mig och Janne hela natten och jag tror han sov ganska bra med en tur upp för att kissa.

Idag var när vi gick upp var det en helt annan kille, full fart framåt och väldigt nyfiken på livet och så otroligt söt!! Han kommer förhoppningsvis trivas bra hos oss❤. Känns som det är en kille med mycket eget go hoppas det blir kvar när vi ska börja jobba. Det jag tänker börja med först är inkallningen och ska nog använda visselpipan direkt, vilket jag inte har varit så väldigt bra på när de gäller mina andra killar. Zune är ändå väldigt duktig på inkallning med visselpipa trots att jag inte har använt visselpipa kring matsituationen.

Idag har även Sara hunnit iväg och tävla, och denna gång var det på hemmaplan vilket var väldigt skönt när resvägen blev kort. Idag vann mitt lilla dreamteam första klassen som var en L:A4 på drygt 66%, så glad för deras skull. Så nu har de bestämt att det är nu slut på lätta klasserna och fortsätter nu på medelsvår C och B. Nästa klass gick det lite sämre, Glitter var enligt Sara stark så hon kunde inte släppa fram henne för då skulle det bli bara spring. Vår lilla coca cola flaska som var skakad idag vid andra klassen så hon var svår att rida, så procenten blev med all rätt sämre, men nya tag i morgon och förhoppningsvis går det lite bättre i MSV C:2. Grattis än en gång Sara och Glitter till vinsten, det är ni verkligen värda!! ❤.

Idag har jag även hunnit ut en sväng med Zune för att träna lite närsök, måste hinna med honom också så han inte känner sig bortglömd. Träningen gick ganska bra, men det känns som vi har på rätt spå i alla fall🙂