15. aug, 2016

Slut på sommarsemester

Då är det slut för denna gång med sommarsemester, det blev bara 3 veckor men känns som att det räckte när jag nästa vecka går på semester igen för att vara valpledig i ca 5 veckor. Kommer att jobba ca en dag i veckan under valpledigheten och då kommer Erik vara hemma dessa dagar så att våran Bozze får en bra start även han hemma hos oss. Jag tycker det är så viktigt att man är hemma med valp, första tiden så att valpen känner trygghet hemma och vet vem som är viktiga i hans liv. Nu är det ju bara 4 dagar kvar innan vi ska hämta hem vår lilla skrutt, känns som det är väldigt nära nu🙂.

Igår åkte jag, Janne och Erik till Gävle på en liten utflykt, Janne hade bokat in sin födelsedags present som han fått av våra grannar som var att åka Ferrari. Så kl 10:30 så var vi på plats för evenemanget, och jag tror att Janne tyckte det var kul. Tyvärr så fick vi bara se när han åkte försiktigt iväg med en instruktör, så någon fart fick inte vi se utan bara höra på håll😲, att det gasades på!!! Verkligen en kul present som man kan ge när man vill ge någon en upplevelse! Som sagt en nöjd Janne🙂. Arrangör för detta evenemang var www.liveit.se.

 Efter Ferrariåkandet så åkte vi till Valbo för att fika vid Café Madame, åt en supergod räksmörgås.

Vi har även haft besök av mina föräldrar som kom till oss på lördag eftermiddag, min pappa och bror hade åkt Vasa Trampet under fredagen så de kom förbi efter detta vilket uppskattas av oss alla i familjen. Zune tycker det är så kul när de har sin tik Maja med sig för de leker och busar så bra ihop🙂.

Igår hann jag även ut en sväng för att apportera med Zune och hade med mig Maja som störning och att han fick jobba med stadgan när någon annan jobbar. Träningen gick lite bättre denna gång. Janne kastade längre så Zune fick apportera längre ut med högt gräs som hinder, vilket han behöver öva på så att han går förbi hinder när han inte ser avståndet riktigt.

Blir nog lite mer apporteringsträning under kommande vecka, så vi har övat lite inför nästa måndags apporteringskurs.

Ha en bra dag alla❤