1. aug, 2016

Liten semestertripp

Det blev en gemensam liten resa för vår familj detta år tyvärr, i och med att vi har så olika semesterplaneringar och Sara jobbar i stort hela sommaren. Vi tog då en 24 timmars kryssning med Viking Cinderella, vilket blev jätte trevligt och skönt inget stress med bil utan vi tog Viking Lines buss till terminalen så vi kunde slappna av riktigt.

Väl på båten hade vi bokat den tidiga buffén som serverades kl 18:00, vilket var toppen så slapp vi passa fler tider den kvällen. God mat och dricka var det och vi gick därefter upp på däck, där det var strålande kvällssol och varmt så där satt vi vid däckbaren och myste bra länge innan vi gick ner till de andra roligheterna som var på båten. Vid midnatt gick "gamlingarna" och la sig så fick ungdomarna vara uppe och partaya själva. Jag och Janne hade tagit en hytt lite längre upp denna gång med lite bättre kvalitet och framför allt lugnare i korridoren🤪. (Tror även detta är ett åldertecken!!). På morgonen efter var vi ner till frukost buffén och smaskade och gick sedan ut på soldäck igen efter att ha handlat lite på taxfree, vackert väder även denna dag vid Stockholms skärgård. Vad trött man blir av att inte göra något speciellt är inte liksom van vid detta, men det var nog välbehövligt och det var så mysigt att få rå om mina älsklingar lite extra ett dygn.

 

Nu är det dags att packa om för idag åker vi ner till sommarstugan i Mellerud och får då förhoppningsvis umgås med mina föräldrar och syskon som jag inte träffar för ofta tyvärr😥. Men nu åker vi ner nästan en vecka och det ska bli riktigt kul hoppas jag.. 

Vill även skriva om att i fredags tog jag, Janne,Erik och Zune båten ut till Storöa som ligger i sjön Logärden, det var första gången Zune åkte båt och det gick jätte bra. Han var lite spänd först när han skulle gå i men väl i båten och att han fick sitta vid matte först så tyckte även han att äventyret till Storön för bad och solning var hur bra som helst, min lilla goa badkille❤.