28. jul, 2016

Saras 20 års dag

Igår var det Saras födelsedag och hon fyllde hela 20 år, nu har man verkligen inga små barn kvar utan bägge mina älskade barn är nu vuxna😲. Känns lite konstigt när man tänker på hur fort tiden går egentligen, tyckte inte det var så länge sedan de började på dagis och första klass nu jobbar Erik vid Park gruppen i Falu Kommun och Sara studerar till civil ingengör vid Karlstads Universtitet och snart är det bara jag och Janne som bor kvar i Lövänget. Det är verkligen tur att Erik bor hemma ett litet tag till, tills att han hittat sin lägenhet i Falun. Men jag har i alla fall världens finaste barn, och är så stolt över dem och jag tycker vi brukar ha mycket roligt ihop vår lilla familj❤. 

Vi firade Sara lite igår efter att hon jobbat klart sitt skift vid CarlLarsson gården som guide, så det blev grillat och tårta som födelsedagsbarnet beställt att hon ville ha till middag denna dag. Med på middagen var så klart farmor, Gittan, Daniel och hans familj och på kvällskvisten kom även familjen Ek över en stund, så det blev riktigt mysigt och jag hoppas att födelsedagsbarnet blev nöjd med firandet och paket.

Måste även berätta att vi var och hälsade på hos Siv och Harry och alla hundar vid Kennel Goldwork, valparna är nu helt otroligt söta. Det är verkligen svårt att behöva välja en valp speciellt när det bara är 2 hanar och bägge är lika söta. Men när vi åkte hem var vi för en gång skull väldigt överens över vilken av dem som var vår Bozze så jag ringde tillbaka till Siv igår och berättade hur vi tänker🙂. Så jag hoppas jag får lite fina kort av henne snart så jag kan göra klart här i bloggen för vår Bozze och hans kommande äventyr både själv och med Zune. 

Vi ska även få hem en liten gäst under en vecka från kennel Goldwork, Siv´s Nova kommer till oss för att busa extra med Zune och vi ska även träna lite apportering och lägga något litet spår åt henne, är så kul att ha Sivs fina flickor på besök, och vad både jag och Janne känner att vi ska ha fler än en hund här hemma. Vi fick även köpa ett bättre begagnat utställningstält av Siv, verkligen jätte fint och blir perfekt när team buz brothers ska på utställning framöver🙂. Tältet var av märket Eukanuba och är både vattentät och rymligt, så är det ju väldigt fint när det är rosa..

 

Idag ska jag försöka att hinna med att plocka lite hallon, nu när de har börjat bli lite mogna. Är så bra att frysa in lite och göra smothie och drottningssylt på dessa goda bär🙂.

Ha en bra dag❤

Första bilden som är på Sara och Danne är tagen av Åse Törnqvist.