26. jul, 2016

Lediga dagar

Då har semestern börjat riktigt och det har varit sköna och soliga dagar med inslag och åska och regnskurar på kvällarna.

Igår så städade vi stallet och det brukar vi göra en gång per år så det blir riktigt grundligt så både tak, väggar,fönster och skåp fick en rejäl skurning😀. Glittran fick även stå i den stora gräshagen på andra sidan vägen idag en liten stund så hon fick mumsa på lite grönt gräs, det brukar hon uppskatta.

På kvällen blev vi bjudna på middag hos Ek´s tillsammans med familjen Pettersson som också har sin häst i stallet, det var både trevligt och gott🤩. En annan rolig sak som hände igår var att jag fick en jättefin blombukett av min chef som ett tack för det jag försökt att vara sektionschef när han har varit på semester. Tycker det är riktigt kul att få vara tf sektionschef under sommaren och hjälpa våra duktiga sommarvikarier med lite handledning mm. Måste ju vara lite knäpp för jag tycker det är kul att ha lite för mycket att göra, blir mer skärpt då än då jag har lite lite med jobb🤪. Men det kanske därför man jobbar som enhetschef inom Omvårdnadsförvaltningen för det är sällan för lugnt utan det finns alltid något extra att göra. 

Idag ska vi planera inför Saras 20 års dag som är i morgon onsdag, ska åka till stan och shoppa lite paket och även handla mat. Blir städ i kväll när Daniel har vaknat efter sitt nattarabete, så att det blir lite fint när det kommer lite gäster i morgon kväll.

Idag ska vi även åka och hälsa på Siv och Harry och alla hundarna, måste ju titta hur stor goldenvalparna har blivit och om jag har någon känsla för vem som är Bozze. Valparna är nu 4 1/2 vecka så det börjar nu säkert bli mer rörliga nu än de var när vi var dit sist. 

Lägger idag upp en bild på den fina bukett som jag fick igår, så härligt sommarfin😀.

Ha en bra dag alla❤