18. jul, 2016

Besök av mor, far och Maja

I torsdags fick vi finbesök av mina föräldrar och deras fina golden tik Maja. Blir bus i massor för Zune och han tycker det är så kul med Maja, trots att hon fräser ifrån rejält ibland när han blir alltför busig😋.

De stannade ända till söndag så vi hann med lite roliga saker som på lördagen gjorde vi en liten utflykt till Insjön för att göra ett besökt vid Lundhags outlet och även Hjultorget, köpte mig endast en blå fleecejacka vid Lundhags men det finns så mycket som jag vill ha i denna butik. Ska nog köpa mig ett par svarta fritidsbyxor från dem vid nästa besök, och en långärmad skjorta om jag har råd😲. Vi hann även in på några loppisar och fyndade mig en rosa ljung kanna som jag inte hade i min lilla rosa ljung samling.

En annan rolig sak som har hänt i helgen är att min systerdotter Hanna har fått hem sin lilla beagelvalp  Vistenas dumbledore alias Thor. Ska bli så kul att få följa dem framöver och se vad de hittar på för roliga saker att träna och pyssla med. Jakt blir det nog säkert i alla fall när Hanna har jaktlicens. Skickar med en liten bild på Thor och Hanna, bilden är tagen av någon från familjen Blom.

Nu längtar jag efter semester och hösten, känner mig lite trött och sliten och längtar själv efter vår valp som kommer ca den 19 augusti ska bli så kul att få en ny liten famljemedlem och Zune får en buskompis på heltid❤