26. jun, 2016

Lugn söndag

Då var det söndag igen och snart är det en ny arbetsvecka, jag har hela 4 veckor kvar tills att det är lite semester för även mig. Har planerat att jag ska ha 3 veckor nu och sedan blir det fler veckor när Bozze anländer till Lövänget. Om jag har räknat rätt så blir det kring den 19 augusti som vårt nya bus kommer hem till sin flock. Ska försöka att planera lite för jag vill nog att Glittran flyttar ner till Karlstad innan Bozze kommer så jag kan vara hemma med honom i lugn och ro, vill inte åka runt med honom de första veckorna utan han ska ha det lugnt hemma första veckorna så han blir en trygg hund och vet vad som är hemma.

Första bilden på Alva och alla hennes 5 valpar (bilden är tagen av Siv Högnäs Karlsson).

Igår kväll hade vi besök av våra goda vänner Kent och Ulla, det var riktigt trevligt vi grillade lite, grabbarna fick dricka Jägermeister och mycket skratt. Fick även höra av Kent att jag lovat förra året att köra Odsmobilen nästa helg då det är Big lake run, vilken tur att vi inte dubbelbokat något för det hade jag helt glömt😉. Vi har vid flera tillfällen åkt den crusingen med Kvaråkers och det är den bästa tycker jag då man åker över flera byar kring Siljan, och man kan stanna och äta och kolla lite i de byar vi åker till.

Nu till veckan blir det lite skojsigt, först och främst blir det en hel del häst i och med att Sara ska träna för Birgitta Kjellin både tisdag och onsdag vid Emma Mattisdotters bana, och det vill jag inte missa för hon är en så bra tränare för Glitter och Sara. Sara gillar henne som tränare. Så jag kommer säkert att skriva om det under veckan😀, och lägga upp lite bilder. Det blir även tävling för Sara på söndag i Malung och då blir det klasserna L:A3 och MSV C:1.

Idag tog jag, Erik och Janne en rejäl promenad till Carl Larsson Gården för att söndagsfika och kolla om vi kunde träffa Sara som guidade idag, och det gjorde vi som tur var. Det blev en promenad på 7 km så lite motion fick vi hela gänget.

Lägger upp en till bild på en av valparna som Alva fick på midsommarafton (även denna bild är tagen av Siv Högnäs Karlsson), fick även höra att de var ganska stora valpar, de vägde uppåt 600 g, så de är redan riktiga knubbisar🙂.

Ha en fortsatt bra söndag alla och jag lägger till sist upp två bilder en på Sara när hon idag jobbade vid Carl Larsson gården, och en på grabbarna som fikade vid C-L gården.