24. jun, 2016

Midsommar

Då är det midsommar, 6 månader kvar till jul😲, nej nu ska jag vara positiv. Dagens höjdpunkt är i alla fall när jag vaknade i morse kl 7 för att ta ut hästarna och tittade på mobiltelefonen så hade jag fått ett meddelande från Siv att Bozze är född, så glad jag blev😀. Alva fick 5 valpar, 3 tikar och 2 hanar. Får åka och titta på dem när Alva och valparna är redo för lite besök, längtar verkligen att komma och snusa på dem lite.

Efter att vi hade tagit ut hästarna och mockat åt Glitter hjälpte jag Sara med att klä dig i Sundborns dräkten, hon skulle ha den idag när hon jobbade vid Carl-Larsson gården. De brukar ha dräkt på sig de som har vid midsommarhelgen, hon var så fin när hon åkte iväg. Jag och Janne hann även på fm att lägga ett blodspår åt Zune, och vi åkte till vår skog i Finngärdet för att lägga ett längre både i tid och längd. Det blev ett 600 meters spår med 3 bloduppehåll, tokvinkel, sökruta och flera vinklar (spets) så jag tror det blir ett arbetsamt spår åt Zunis i morgon, men det är bra så det blir så likt ett öppenklass spår som det bara går. Spåret ska få ligga drygt ett dygn så nu drar vi även upp tiden.

Vi ( jag, Janne och Erik) åkte upp till fäbon för att äta midsommar lunch med svärmor och Jannes moster Gittan. Det var riktigt mysigt att sitta ute och äta sill, potatis och janson. Jag och Erik hade även gjort en jätte god midsommartårta som vi smaskade på efter maten. Vi tog även en tur ner till Logärden för att titta till båten. I kväll blir det lugnt, öppnar nog en flaska rosé för att fira Bozzes födelse, för nu är det bara 8 veckor kvar innan vi har ett bus till här hemma i Lövänget🙂.

I morgon kväll får vi finbesök av bästaste grannarna herr och fru Kvaråkers och det ska bli riktigt trevligt, det var ett tag sedan vi sågs.

Ha en fortsatt trevlig midsommar❤