9. jun, 2016

Planering

Har försökt planera vad vi ska göra i sommar jag och Zune, efter en stor besvikelse att jag missat vilken dag sista anmälningsdatumet var för Alftas internationella utställning, så måste jag nu försöka hitta något annat roligt. Så det blev en inoff utställning den 16 juli och det är Gävle BK som anordnar, är absout inte samma men det är roligt att komma iväg på något. Ska även anmäla mig till Sandvikens internationella utställning som är i början av september och sista anmälan för den var den 27 juni så det ska jag inte missa!! Försökte anmäla igår men det gick inte så bra att anmäla via internet så det blir att dra ut en anmälningsblankett och fylla i, för dit ska jag och Zune!! Vi var dit även förra året och även det var en trevlig utställning, blir spännade och se hur Zune står sig med de stora grabbarna när han nu går upp i öppenklass😀, mitt lilla bus.

Sedan har vi apporteringsträningen, kursavslutningen är den 16 juni med Sara Wester och det ska bli så kul att träffa både henne och de andra som deltar i kursen😀. Jag har även tänkt att vi ska boka in privata träningar för henne ca 1-2 gånger i månaden samt även gå på de öppna träningarna som SSRK anordnar, så vi har lite träningsplaneringar🙂. Zune tycker det är jätte kul med apportering och sök träningen, vill verkligen göra rätt.  Det går dock lite trögt med Jannes viltspårs träningar, hade ju velat att han gick lite spår med honom men det har inte blivit av, hade varit så kul om de kunde gått en öppen klass i viltspår under detta år så vi i alla fall försökt.

Sedan väntar vi ivrigt på att det snart ska bli midsommar för då föds förhoppningsvis vår lilla Bozze, längtar att få komma och träffa Siv och alla valparna för en första titt😀.

Så nu känns det som vi har lite för oss igen, har varit några veckor som vi har tränat själva hemma och det har gått bra men det är alltid roligare att vara lite fler när man tränar och att man får lite feedback på vad som är bra och vad vi kan förbättra oss på.

Gå gärna in under fliken Sara och Glitter har lagt upp en bild från när dreamteamet tävlade i Gävle, foto Linda Andersson.

Ha en bra dag❤