3. jun, 2016

Sista dagen i Barcelona

Sista dagen i vackra Barcelona, vilken underbar stad både stad och beach. Hit vill jag verkligen åka igen. Idag har vi varit vid beachen hela dagen och återigen har jag bränt mig, men det var det värt, nu har jag grundat med lite färg inför sommaren i Sverige. Det var väldigt varmt och skönt vid stranden idag och jag hann med att bada flera gånger, Janne vägrade dock utan det blev bara sola for honom😎. Vi tog metron till den beachen vi ville till idag, vi har verkligen blivit modiga och tagit kollektiv trafiken, här i Barcelona och beachen vi valde idag heter Det Playa Nova Icaris, som ligger en bit fran centrum. Vi tycker de stranderna är bättre än de som ligger alldeles vid centrum.

Igår så gick vi mot Barri Gotic´s gator och upplevde lite Romersk historia med de trånga gränderna, vi passade även pa att shoppa lite i de fina butikerna som fanns där. Efter vi hade strosat runt lite dar och fikat vid ett mysigt cafe tog vi oss till parc Zoologic för att titta på den fina parken med dess härlig trädgård och fontänder. Vi satt länge vid ett blommande magnolia träd, skönt med pauser och bara få reflektera och planera lite med Janne❤.

I morgon far vi hem mot Sundborn igen och jag eller rattare sagt vi längtar nu hem till Zune och Erik och Sara sa klart. Det har varit en väldigt bra semester som jag (vi) behövde för att bara vara och det har vi verkligen varit, tagit dagen som den kommer och bara planerat for en dag i taget.

Hem nu till hund, hast och livet som jag bara älskar för det gör jag, visst ar det motgångar emellanåt men det ar ju livet det med.

Kram på er!!