20. maj, 2016

Fredag igen

Då var det fredag igen och denna vecka har verkligen gått fort, har varit mycket på jobbet och även en del pyssel hemma🙂. 

Veckan avslutades på bästa sätt i alla fall med lite planering inför Sälen resan med mina kollegor från ordinärt boende. Det är så kul att det är så många som faktiskt ska med, så jag hoppas nu att ingen hoppar av. Vi har bokat en storstuga för 16 personer och det är en hundstuga så till och med Zunebus får följa med på lite friskvård. Så jag hoppas det blir ganska bra väder så man kan vandra lite i fjällen på dagarna, vi åker den 29/9 och är hemma igen den 2/10-16. De som har grovplanerat denna resa har verkligen gjort det bra, så jag ser verkligen fram emot dessa dagar😀. Efter planeringen gick några av oss till Pitchers för lite afterwork, så det blev två glas alkoholfritt vin och en liten skagen toast innan jag tog bilen hem till Lövänget igen.

Veckans höjdpunkt denna vecka är i alla fall att Zunes syster Alva är dräktig, fick veta det igår av Siv. Vad glad jag blev och vad jag längtar efter nästa buzbrother nu. Går allt som de ska så kommer föds lilla Bozze till midsommarveckan, och då kommer han hem till oss i slutet på augusti. Så snart kan vi börja räkna ner och jag ska börja planera för lite långledigt i höst.

Pappa till Bozze är från en dansk kennel som heter Skylock och han heter Boss In Motion de Ria Vela men kallas för "Hugo" och jag måste skryta med att han har utsetts till årets Golden i Danmark 2014,  och det är verkligen en vacker kille. 

 

Så nu går vi i väntans tider och bara längtar efter Zunes systerson Bozze. Jag kommer så väl ihåg när vi var och tittade på Zune när han var ca 6 veckor och han var redan då helt bedårande, som lindat matte runt sin tass det finns liksom bara en Zunebus❤.

Blir nog lite apportträning i vatten med Zune i helgen och en hel del häst, när Sara ska till Gävle på söndag för lite tävling🤩.

Trevlig helg alla🙂.

 (bild Zune när han var 3 äpplen hög och hälsade på vid mitt jobb första gången) min myspyskille.