18. maj, 2016

Erik´s namnsdag

Idag har Erik namnsdag, och det ska vi fira med en liten bakelse när vi åker upp till fäbon ikväll för att lägga lite plattor som vi ska byta ut framför entrédörren.

Har nu haft två bra planeringsdagar vid Främby Udde Resort med min hemtjänst grupper. Vi hade denna gång inte så arbetsam dagordning utan fm var det utbildning i tes mobil dokumentation och eftermiddagen hade vi femkamp vilket brukar vara väldigt roligt, så även denna gång. I går vann jag så vi som var det vinnande laget fick ett present kort på en dagens lunch😀. Vi har verkligen haft tur med vädret, när det har varit sol båda dagarna så vi kunde både ha femkampen ute och även fika i det fina vädret🙂.

I går hann jag även ut en sväng med Zune för att träna apportering både i vatten och land, det var riktigt skönt och det känns som flera delar börjar falla på plats åtminstone när vi tränar själva sedan är det ju en annan sak när vi tränar i grupp har jag märkt😲.  I morgon torsdag så är det sista gången för apporteringskursen som vi har gått och det ska bli kul och få träffa de övriga, tror det skulle bli lite skotträning i morgon vilket jag tycker är bra, när vi inte har möjlighet till den träningen hemma.

Nu börjar även nedräkning för min och Jannes resa på riktigt, det är idag bara 10 dagar kvar så i helgen måste jag se till att Erik vet precis vad han ska gör med mockningen när Sara inte är hemma samt det ska växlas lite pengar samt ska nog även köpa mig ett par nya vita byxor innan vi åker så jag kan vara lite fin när vi går ut och äter på kvällarna.