15. maj, 2016

Pingst hemma i Lövänget

Denna vecka har varit lite dryg, fick gå till min ordinarie tandläkare redan på tisdagen igen, när jag fick feber och hjärtklappning, usch vad konstig jag kände mig. Hade sådan tur när jag ringde att jag fick tid direkt hos min ordinarie tandläkare Roland Hellström!! Fick pencillin direkt, och det var ingen dålig dos två tabletter tre gånger/dag i 10 dagar😲,han gjorde rent i tanden igen ordentligt och fyllde igen provisoriskt för att om en månad komma tillbaka rotfylla. Jag har varit så trött hela veckan😥, och det blir ju inte bättre när det är mycket att göra på jobbet nu innan sommaren, allt ska ju helst vara klart nu i maj så att första semesterperioden flyter på bra. Tur jag har så bra gruppledare Elina och Camilla som har gjort det mesta med schemat så våra sommarvikarier får ut sina scheman förhoppningsvis nästa vecka.

I helgen så har vi varit hemma och det har varit skönt, vi har även haft stalljouren så vi har haft en del pass där🙂, men Sara har tagit morgonpassen i allafall så jag har haft sovmorgon i dagarna två!!

Lite kul har jag dock planerat först bokade jag hotell rum vid Scandic Klarälven till mig, Janne och Erik för den 11 juni, vi tänkte hälsa på vid Sara och Danne efter Matildas student för att plocka med lite grejer i och med sommaruppehållet vid Karlstads Universitet. Igår bokade vi även familjens lilla semstertur och det blev en Ålandsresa med Vinging Line och båten Cinderella. Datumet som vi fick ihop när alla var lediga blev den 30 juli, så då åker vi ut på sjön ett dygn. Ska blir riktigt kul.

Nu är det heller inte så lång tid kvar tills att jag och Janne åker till Barcelona, det är nu bara 14 dagar kvar tills att flyget lyfter mot Spanien. Så har ni några bra semestertips om vad det finns att göra för kul i Barcelona så tar jag tacksamt emot dem😀, skicka gäran ett mail eller gör ett inlägg i gästboken🙂.

Idag hann vi med att åka upp en sväng till fäbon för att kolla till och då passade vi på att ta ett familjekort, vilket inte händer för ofta.. Blev faktiskt ganska bra, alla ser ju glada ut och till och med jag fastnade på bilden😎.

Nu blir det en kopp kaffe med Sara innan hon åker tillbaka till Karlstad igen för studier, min duktiga tjej som fixar detta så bra, är så stolt över henne🙂

 

Kram på er❤