30. apr, 2016

Lyckad shopping tur till Borlänge

Hann idag till Borlänge och hittade mig faktiskt en ny jacka på Naturkompaniet, så glad🙂. Det blev av märket Tierra, och modellen heter acehood jacket, kändes som den höll för mina krav i skog och mark. Kollade även på en Fjäll Räven jacka men den var lite dyr tyckte jag😲,.

 

 

Köpte mig även ett par Houdini Power Wrist Gatiers, i en förhoppning att jag inte ska frysa så mycket om händerna, har ju en tendens att tappa känsel i fingrarna när det blir tempraturskillnader de blir alldeles likbleka.  Det är ju värt ett försök i alla fall, Janne har i alla fall tjatat på mig att inhandla ett par sådana för det ska vara så bra🙂, så nu har jag gjort detta hoppas han och jag blir nöjda och att det blir lite bättre.

Vi var även in på Norells och hittade ett nytt regntäcke för ett humant pris och även ett fleecetäcke. Jag köpte även lite nya borstar till Glittran de som hon har nu börjar bli bra slitna och skitiga, hon måste ju bli lite ren mellan hennes lerinpackningar så det är bra att vara utrustad med bra grejer så man har en liten chans att få henne ren🤪, våran älskade prinsessa!!

Nu ska jag bara ladda om lite batterier för att åka till svärmor för att äta lite smörgåstårta samt hjälpa henne med deklarationen som ska vara inne den 2 maj, men det ska nog gå bra även denna gång.. De brukar även ha lite tipspromenad samt majbrasa så vi stannar nog kvar till de har tänt brasan. La in en flaska vitt vin i kylskåpet så ska nog ta mig ett glas vitt när jag kommer hem i kväll ska bli så gott💋.

Näst vecka blir en kortvecka, i och med att det är Kristiflygare helg, och tanken är att vi ska åka ner till mina föräldrars sommarstuga i Mellerud och det ser jag verkligen fram emot🙂. Hoppas vi kommer iväg redan på torsdag, men först ska jag hinna med att gå apporteringskursen med Sara Wester det är vattenträning så jag vill inte missa den gången och Sara ska till Insjön för att tävla sin tävling för i år, ska bli spännande och se hur starten blir för mitt dreamteam🙂. Hon hade anmält sig till två starter men jag tror det bara blir en start det blir för sent för oss annars att åka iväg hade varit så bra om vi kom iväg redan på torsdagen så vi hinner vara där någon dag i alla fall.

Ha en bra helg❤

 

jfkdlsfk