30. apr, 2016

Valoborgsmässoafton

Tänk att det är redan sista april, och vi går nu in i sista vårmånaden. April har dock varit väldigt kall, längtar efter värme nu.Denna vecka har det varit mycket på jobbet känns som jag har massor fortfarande som bara måste göras helst igår, funderar på att åka in en sväng i morgon för att planera nästa vecka lite men får se hur jag känner för det i morgon.. Var i alla fall på en väldigt trevlig planeringsdag med Trygghetscentralen som jag haft ansvar nu för i ett halvår, som jag nu ska lämna över till en nyrekryterad chef som börjar sin tjänst på måndag. Kommer verkligen sakna dessa 6 underbara kvinnor som verkligen tar ansvar och är rätt personer på rätt plats och verkar hålla ihop bra som arbetsgrupp😀. Önskar verkligen att det blir bra med den nya chefen så att de fortsätter att vara en bra arbetsgrupp!!

Igår var det dags för vinlotteri med kollegorna och det ser lika roligt ut varje gång vi träffas på Tisken parkeringen och ställer fram massor av vinflaskor, och det är dags för att dra vilka som vinner. Till och med jag vann 4 flaskor vin igår, jag som aldrig brukar vinna något 🤪. Som tur är vinner alla stor vinsten en gång så jag har mina 20 flaskor kvar att vinna någon månad detta år😀. Det är i alla fall jätte kul att få träffa de flesta kollegorna en liten stund för lotteri. Det som jag tror många av oss kollegor ser fram emot är Sälen resan som vi har bokat in i höst, det ska bli riktigt kul med lite vandring, dricka vin och annat skojsigt. Efter jobbet igår träffade jag Sara på stan som kommit hem från Karlstad, hon ville ha lite hjälp med att hitta en bikini så vi gick till underverket där man verkligen får experthjälp av personalen. Jag går alltid dit när jag ska köpa underkläder, det är dyrare men man får hjälp med att hitta rätt storlek och även hitta bra modeller. Tror även Sara tycker att det är en bra butik för hon går alltid dit när det gäller underkläder och badkläder🙂.

 

Idag ska jag försöka hinna med en sväng till Norells hästshop i Borlänge, Glitter behöver ett nytt regntäcke, när hon nu har lyckats riva sönder ett denna vecka ska nog även titta på lite nya borstar de som vi har nu är så slitna och trista. Vem vet det kanske blir mer, blir ju lätt så när man går in i den butiken och de hade även en lite erbjudande denna helg så vem vet vad man kommer hem med😲.

Ska nu ta mig en sväng upp på Lövängetsberget och det blir nog lite träning med Zune så tar med mig lite dummysar och ber jag snällt så kanske jag får med mig Erik som assistent, det är han så bra på👍.

Ha nu en trevlig Valborgsmässoafton och tänk på alla djur som inte gillar raketer, vet ju av erfarenhet att det är inte kul när man ser sin hund vara livrädd för raketer och smällare.

 Kram ❤