15. apr, 2016

Datorn rensad!!

Äntligen har jag en dator hemma som fungerar, det var väldigt länge sedan jag hade det och det är nu en lyx att sitta vid datorn att skriva än vid Ipaden som jag gjort tidigare. Vi har ju sådan tur att Saras Daniel är en klippa på datorer så han tog en kväll och en hel natt att rensa och installera windows 10, så nu är vi back in buiness igen. Så himla glad för det, så ett stort tack till Daniel🙂. Usch vad massa skräp jag hade på datorn innan, ett under att det gick att göra något åt datorn överhuvudtaget!!

Idag var jag även ute med med Zune en sväng på berget och vi tränade fotgående utan koppel och det gick lite lättare idag, men jag hade grillkorv som godis idag så jag fick lite draghjälp av det... Så det fick han godkänt av matte idag på men jag har märkt en annan sak som vi måste absolut träna på och det är inkallning, han har börjat med divalater ibland vid inkallningen när han är ute på eget och jag vill att han ska in till mig direkt vid inkallningen men det ska både kissas och luktas lite till innan han kommer in till mig så idag blev jag lite sur på honom😠. I morgon är det apporteringsträning i Gubbo och det ser jag fram emot verkligen är så kul att få träna med andra hundar och mattar/hussar. Det är även en bra störning för Zune när det är fler hundar🙂

I helgen tänkte jag även försöka hinna med att torka fönster om vädret inte är alltför regnit och även sy nya kappor till tre av småfönstren som finns i huset. Hittade ett så fint tyg på Ikea som ska passa till dessa fönster.

Ha en bra helg alla, och jag kommer lägga upp lite nytt på fliken träningar i morgon efter vår träning i Gubbo, så gå gärna in under den fliken i morgon kväll.

Kram❤