11. apr, 2016

Ledig måndag

Unnar mig en ledig fredag och måndag och  hela jag känner att det var välbehövligt med extra ledighet när jag har varit så trött och ont i kroppen den sista tiden😴. Har försökt att storstäda hemma men det blir lätt att jag prioriterar bort det till annat😜. Denna måndag började jag och Erik med att åka till Falu lasarett för att få hans vä knä röntgat, det det gick smidigt och fort. Tyvärr fick han inte träffa läkare idag utan det blir på onsdag eftermiddag och då får Janne följa med när jag har arbetsplatsträff med nedre Norslunds hemtjänst. 

Denna dag tänkte jag även försöka hinna gå in på Jotex webbshop och hoppas att jag hittar några fina stolsdynor till köket, de som jag har idag är så slitna och fula har jag lite tur så hittar jag även några vita fina lyktor som jag kan ha i fönster.

Vill även tipsa er om att gå in under fliken videoalbum, har nu lagt upp en film där från Birgitta Kjellin träningen så fina mina tjejer😍✨. Jag bara älskar alla Birgittas kommentarer så bra och rolig träning 😀

Ha en bra dag och fånga dagen🐾🐾☀️