3. apr, 2016

Helgen över igen

Då var det söndag igen och helgen har varit intensiv men rolig☺️ Helgen började med att jag fick gå upp tidigt på lördag morgon så jag skulle hinna till Morgårdshammar för första tillfället av apporteringskursen, var faktiskt lite nervös över hur det skulle gå för mig och Zune. Sara följde med för att vara supporter till oss💖. Vi var tre ekipage och Sara Wester. De andra hundarna var en jaktlabrador som var en månad yngre än Zune och en labrador som var 5 år. Vi ska vara en till vid nästa tillfälle och dem känner vi sen jaktlydnadskursen. Zune skötte sig jätte bra och var jätte stolt över honom det är så kul att se honom jobba. Vi fick lite läxor till nästa tillfälle men skriver mer kring träningen under fliken kurser och träningar🐾🐾. Vi höll på i lite över två timmar vilket var alldeles lagom, var dock denna gång genomfrusen när vi åkte hem och fick ett migrän anfall så var konstig i huvudet hela dagen😝. På kvällen åkte hela familjen och åt på restaurang, jag hade bokat bord på Black Stone för en månad sedan och äntligen var det dags😋. Det var lite speciellt att äta där,vi fick in köttet vi beställt på heta lava stenar och fick sedan lillreda köttet själva vid bordet😀. Så smaskigt, förstår att det alltid är fullbokat där och att man måste boka bord i tid, det blev en jätte trevlig kväll som vi avslutade med att gå in på Hemmakväll för att köpa lite godis och hyrde en bra thriller😁. Vi hade ett litet firande, vi har nu gjort våra 100 dagar så vi tog en godisfrossar kväll för att dagen efter fortsätta att inte äta godis😋💕.

Jag och Janne har verkligen världens finaste barn, så roligt att göra saker med dem❤️. Det är även roligt att vi börjar lär känna Saras pojkvän Daniel, är så kul att han vill vara hemma hos oss hund och häst nördar😜 och står ut med allt prat kring det😉.

Idag söndag började jag och Janne med att gå en långpromenad i skogen med Zune, tog med mig pickup västen med dummisarna för att träna lite läxa som jag fick av Sara Westr, och det gick riktigt bra🐾🐾. Vad jag älskar att vara i naturen nu på våren, vad det porlar i bäckarna och man känner riktigt hur allt börjar leva igen❤️. På em så var det dags att åka till Storvik/ Ovansjöridklubb, för Sara skulle träna för Birgitta Kjellin, och vilken bra och rolig träning det var, Sara var så nöjd över hennes och Glitters prestation och vad många bra övningar de fick med sig hem. Nu får vi hålla tummarna för att hon får komma tillbaka nästa månad för träning. Brukar vara väldigt svårt att få till en tid när Birgitta är här i Dalarna här men man får hoppas. Extra kul är det ju att Birgitta ägt Glitters pappa Topaach och de är tydligen väldigt lika i temprament och utseende❤️. Jag kommer lägga upp någon filmsnutt från träningen under videofliken och gå gärna in på Saras blogg så får ni veta mer om träningen superdupersara.blogg.se. Nu är helgen snart över och det är dags att börja för måndag och jobb😊, har faktiskt planerat kortvecka för nästa vecka ska vara ledig fredag och nästa måndag för vårstädning här hemma känns som det behövs💕💕.

Ha en bra vecka och var rädd om er❤️