30. mar, 2016

Ett år utan Svempa

Tänk att det redan har gått ett år sedan Sven "Svempa" Johansson lämnade jordelivet efter en kort tids sjukdom. Vad jag bara älskade denna hund, så glad och ett hjärta av guld❤. Kommer fortfarande ihåg när Siv från kenneln ringde och frågade om vi kunde tänka oss en kompis till River och det fanns ingen tvekan, klart att Svempa skulle komma hem till oss. Bättre killar en River och Sven finns det inte (förutom Zune förstårs), aldrig något gruff utan bästisar hela livet och de tog även hand om Zune jätte fint när han kom till oss sommaren 2014. Vilka föredömen som hanhundar måste jag säga, precis som det ska vara. Blir så lyckig i hjärtat när jag tänker tillbaka när River, Sven, och min syster Malins flatt killar Turbo och Nisse träffades och det gick hur bra som helst med lek och bus och ingen var kastrerad, det kallar jag stabila killar!!

Men nu har vi bara Zunebus, som har ett stort jobb att vara hund hemma hos oss,  det kan vara jobbigt att vara älskad av oss alla i familjen, Sven och River fick i alla fall dela på det jobbet🤭. Både jag och Janne längtar efter att ta en valp till och hoppas att det kanske blir till hösten/vintern 2016.

Men det finns bara en Sven, rumpbitar Sven som skulle bära allt och lite till och fick han inte det så nafsade han oss i rumpan med sina framtänder så det vara att se till att han fick bära något😋. Älskade goa och underbara Svempa du kommer alltid att finnas med mig❤