28. mar, 2016

Påsken över

Då var påsken 2016 över och det har varit en skön och solig ledighet med massa pyssel både hemma i trädgården och i fäbon. Började påsken i torsdags med att åka till Siri för lite god mat och vin och klädvisning från House Of Lola, jag köpte mig faktiskt ett par byxor och en kjol för omväxlings skull.

Sara kom även hem i torsdags så nu är hon hemma lite längre än vanligt i och med att hon i alla fall är ledig de röda dagarna under påskhelgen, hon har tyvärr inget påsklov från Universitetet utan kommer istället ha 2 stora tentor😲nästa vecka. Fredagen spenderades största delen i stallet, det blev både ridning och nya skor för Glitters del under förmiddagen och vi hade sedan både intag och nattningen av hästarna😀, så det blev mycket mys med hästarna. Jag och Janne hann även till Borlänge under långfredagen för att köpa en ny diskmaskin när det gamla hade gett upp och stå och handdiska under påskhelgen hade jag inte lust med.

Sara åkte hem till Dannes föräldrar på fredag em för att fira Danne som fyllde 20 år i måndags😀. Påskafton bjöd på strålande sol och det blev påskfika ute och även den traditionella påskjakten som är så viktig för Erik, den blev inte så lång detta år i och med att Erik fick hoppa omkring med sina kryckor när knät inte är som det ska än. När Sara kom hem från Ludvika så blev det stallet igen och vi passade på att ta lite nya kort på Sara och Glitter när de red i solskenet, så Glitter fick ha på sig sina nya fina outfit som Sara köpt på Granngården. Glitter har varit så fin nu under en längre tid, så lyhörd och mjuk allt blir så enkelt när dreamteamet är samspelta❤.

Gå gärna in på Sara´s blogg superdupersara.blogg.se och se de fina korten som Danne tog med sin nya Samsung telefon, jag som tyckte att jag hade en bra mobil med kamera men hans var mycket bättre🙂. Lägger upp lite kort även jag på mitt dreamteam under fliken Sara och Glitter. Idag har vi varit vid fäbon hela dagen för att elda, såga ner träd, mysa och bära kvist🙂, tror hela Jannes släkt nästan var där. Jannes kusiner Per och Maria var där med sina familjer, Jannes bror med familj, Kerstin (mor) och moster Gittan såklart. Så det var riktigt trevligt att alla hjälptes åt att göra fint i hagarna, och det blev ju inte sämre när solen sken hela dagen så man kunde sätta sig vid stugknuten och sola en stund mellan allt jobb. Erik hade uppgiften att köra Per`s fyrhjuling med kvist och ved, och han var så glad att han kunde hjälpa till med något när knät sätter stop för det mesta som heter jobb och röra sig😥. Om vi inte får remissen till ortopeden denna vecka tror jag vi åker till akuten på fredag så de får röntga, känns som det inte blir bättre alls utan nästan sämre. Läkaren från Falu vårdcentral ringde förra veckan att han skulle skicka en remiss dit men hur lång tid tar inte det, Erik blir så ledsen när han inte kan röra sig ordentligt han är ju inne på sin 4:de vecka nu😥. Vet ju att det tar tid med knän och leder men när det inte händer något alls utan bara är svullet och gör ont, läkaren trodde att det kunde vara korsbandet men vi får se vad röntgenbilderna säger.

Igår hann jag även ut en längre stund med Zune  i skogen och vi hade med oss dummisar så att vi kunde träna lite, ut, inkallning och början till dirigering. Tycker att han är riktigt motiverad till jobb så det ska bli så kul med apporteringskursen som börjar till helgen(förhoppningsvis). Zune var även väldigt populär bland alla barnen som var i fäbon, och vilken bra barnhund han är, han hoppade hinderbana, hämtade pinnar och bara älskade att bli klappad och omhändertagen av alla barn så han var rätt trött när vi väl kom hem så det blev mat och sova för honom resten av kvällen, lilla sötnöten tycker så mycket om honom.❤.

Gå gärna in på fliken Sara och Glitter har lagt upp lite bilder där från helgens fotografering kommer nog fler bilder om ett tag🙂.

Kram och ha en fortsatt bra vecka❤