23. mar, 2016

Påskvecka

Då är det snart påsk och det är nog snart dags att planera för helgens mat och mys. Blir en lugn helg hemma hoppas jag på och stallhäng. Ska nog träna Zune lite i jaktlydnad och stadga till helgen, för det ser ut som att vår apporteringskurs i apportering startar 2 el 3 april

Måndagens Emma träning för Glitter var helt magisk har nog inte sett henne så fin på länge, mjuk och fin direkt och bara levererade det hon skulle. Så jag var en väldigt stolt hästägare efter det träningspasset att vi har en så fin Glitter, ska försöka lägga upp en film från träningen om jag hinner idag🙂. Hoppas nu att Sara mår bra till helgen så att hon kan svinga sig upp i sadeln igen och få träna sin fina Glitter det känns som hon är i en utvecklingsfas och många poletter faller på plats..

Erik var idag på återbesök hos läkaren igen och fick inte så bra besked, knät var fortfarande för svullet och fick tömmas på 4 cl klart blod och blev fortsatt sjukskriven i två veckor och därefter ett nytt återbesök. Gick inte att bedöma idag heller hur senor mm har skadats jag som trodde att han var bättre. Tycker så synd om honom han som längtar till jobbet och har så svårt att vara still så länge😥. Tur att vi i familjen är lediga lite längre nu under påsk och jag ska försöka ta ut lite ledighet för att vara med honom hemma, blir bara så tråkigt🤔, blir så långa dagar att vara själv och still.  Nu får det gärna hända något kul tycker jag efter alla tråkigheter runt omkring. Fick även höra att Sannas fina tik Leona somnade in för gott igår😥, hon hade fått tumörer i urinblåsan som spridit sig till andra delar av kroppen, hon blev inte gammal ca 4 år. Min syster Malins fina Nisse somnade även in förra veckan knappt 5 år, i cancer😥. Två fina hundar som verkligen inte hade levt klart utan skulle få leva om inte den hemska sjukdomen cancer drabbade dem. Usch, man vet ju aldrig vad som händer så man ska nog vara glädjas varje dag man har med dessa fyrbenta familjemedlemmar. Vet ju själv hur jobbigt det är att ta beslutet att ta bort sina bästa vänner det blir ett stort hål i hjärtat och i själen. Både River och Sven finns med mig nästan varje dag och jag ser saknar dem oerhört mycket, kan ju säga skulle det hända Zune något nu så vet jag inte vad jag skulle göra han är mitt stora hjärta ❤  och glädje i livet. Finns så mycket energi och bus i denna kille som jag gillar, han har verkligen lindat matte runt sin tass.