6. mar, 2016

Sportlov

Denna vecka har det varit sportlovsvecka och det har märkts i min hemtjänstgrupp då flera har varit lediga med sina barn☺️. Själv har jag nu så stora barn att de inte längre har lov, men det har inte hindrat mig att gå hem lite tidigare under denna vecka för att åka lite längdskidor och gå långa promenader. Det har verkligen varit en toppen vecka att få ta ut lite + tid för att unna sig själv lite egen tid, vilket inte händer allt för ofta💕. Så fick nog lite mersmak för detta och ska göra det oftare har till och med planerat in två lediga dagar i april som jag bara ska vara hemma och mysa och träna med Zune💕. 

Jag fick även under veckan mina vandrar skor som jag beställt från Addnature och de var av märket KEEN, så nöjd med dem verkligen sköna och det ska nog bli bra som komplement till mina älsklings kängor från Lundhags. Jag och Janne var till Lundhags outlet i Insjön igår för att titta på en skaljacka men det var ingen som jag riktigt föll för, det fanns en svart som jag trodde på men då fanns det inte i min storlek😝. Men jag hittade en ulltröja som jag tror blir en favorit. 

På scbemat idag blir att följa Vasaloppet är lika spännande att få följa åkarna de 9 milen, är då inte avundsjuk på dem räckte bra de åren jag åkte tjejvasan som var på 3 mil😊, men de är duktiga!! Blir även en sväng till Svedens gård för att se när Sara rider programriding, de blir både L:A4 och M- svår c:2, skriver mer om det senare under fliken Sara och Glitter och lägger kanske även in en film från ridningen om jag får godkänt från Sara.

 

ha alla en bra söndag❤️🐾🐾