28. feb, 2016

Solig helg

En helt underbar helg måste jag bara säga😊. På fredagen bjöd Sara och Danne oss på hemmagjord pizza och det blev lite gott vin till, så skönt att ibland bli bjuden på mat och bara få sätta sig ner vid dukat bord så tack snälla och söta ni😀😀.

Lördagen bjöd på strålande sol, så efter att Janne varit med Glitter och Sara vid Vika Strand och tränat så mötte vi upp Lillian och Mats på isen så Zune och tjejerna Cilla och Nicki fick busa av sig ordentligt😍😍😎. Det blev en rejäl promenad i och med vi möttes mitt på sjön Toftan men det var välbehövligt med lite motion.. . När vi kom hem så var det bara att laga lite mat och förbereda lite inför våra goda vänner Ulla och Kent skulle komma över för lite mat och dryck😄. Alltid lika trevligt när dee kommer. Det blev dock ingen sovmorgon på söndagen utan iväg till Smedjebacken för jaktlydnadsträning för Sara Wester ( läs mer om dett under fliken träningar/ kurser)mellan kl 10:00-12:00.

När vi åkte hem så hämtade vi upp svärmor Kerstin för lite korvgrillning i och med att det var lika fint väder även idag☀️☀️ så det blev grillning på sjön. Vi träffade även  Kent, Ulla, Sanna och hennes fina hundar Leona och Rut på sjön Toftan så att se fick busa av sig lite. Zune är helt slut nu så det blir en väldigt lugn kväll så att han hinner ladda om sina batterier för en ny veckas utmaningar och bus.

Det blev ingen tur till Insjön och Lundhags outlet som jag planerat i och med det fina vädret och jag ville mycket hellre vara ute på isen än åka bil för att shoppa så det får bli nästa helg istället. Det har verkligen varit en hundhelg och jag tror att Zune tyckt att det har varit lika kul som jag!! Nu blir det lite städ och plock innan det är dags att mysa ner i tv soffan en stund, det kommer nog bli en tidig kväll idag så jag orkar upp i morgon😍😎

kram på er och en fortsatt bra söndag❤️