26. feb, 2016

Summering av veckan

Då var det den härliga fredagen igen och ikväll ska Sara och Danne bjuda på hemmagjord pizza och så blir det nog ett eller två glas vin till, mums😋.

I onsdags var jag äntligen och klippte mig och det var verkligen behövligt. Denna gång klippte jag av mig tofsen så nu är jag korthårig igen och det känns riktig skönt.. Köpte mig även lite hårprodukter som ska göra att jag får lite volym på håret när jag fönar det, är så platt ibland så jag behöver få lite hjälp så att det blir lite luft i håret. Efter klippningen så var jag på intervju vid Proffice, kändes riktigt bra och jag var riktigt avslappnad och kunde lyfta även mina styrkor denna gång. Känns inte som jag har bråttom att byta jobb utan kan kräva en hel del om ett byte ska ske, jag har ju världens bästa jobb just nu. Men kul är det att det är intresserad av lilla mig och mina erfarenheter som enhetschef och att jag har en bra utbildning med ganska mycket ledarskap.

Så jag kan ju säga att det var en mycket bra onsdag, och jag kände mig riktigt positiv när jag kom hem den dagen. Det får bli en dag som man får tänka tillbaka till när det blir sämre dagar, för det blir det ju ibland😲. Igår kom Sara hem igen från Karlstad och Danne är även med denna gång vilket är så roligt. På programmet denna helg så det blir nog en hel del ridning  för Sara och Glitter som måste börja träna programdelar för kommande tävlingssäsong. Det är ju programridning nästa helg vid Svedens gård och FARS anordnar så hon måste ju komma ihåg lite program nu🙂. Jag ska även försöka hinna med att åka till Insjön för ett besök vid Lundhags outlet och förhoppningsvis hittar jag en fin jacka som jag kan ha när jag är ute i skog och mark.. På söndag är det även jaktlydnadsträning för Zune och mig i Smedjebacken för intruktören Sara Wester lika spännande varje gång, längtar verkligen till dessa tillfällen då vi kan träna i grupp med andra hundar som störning och även få lite coachning för hur vi ska träna vidare.

Våra kompisar Kent och Ulla kommer även över på lite middag på lördagkväll ska bli trevligt att få äta och dricka lite gott och även få prata av sig lite🙂. Så får Kent och Janne dricka lite Jägermaister som de gillar så🤪, är ju lite av deras grej att ta några snapsar jäger och prata grävmaskiner❤.

Nej, nu ska jag ta och gå ut med mitt lilla älskade bus på isen en sväng så vi får lite motion både jag och han.

Ha en bra helg, så skriver jag lite mer efter söndagens jaktlydnadsträning. Lägger upp en liten selfie idag på min nya frilla, är riktigt nöjd för en gång skull🙂.