17. feb, 2016

Tisdag

Tisdagen var en sån där jobbig dag då man redan på morgonen vaknar med ordentlig huvudvärk, och den höll i hela dagen och jag kan ju säga att den blev inte bättre av att man satt på ledningsmöte halva dagen och behövde vara koncentrerad och intresserad vilket inte gick så bra när det bara spränger i huvudet...

Roligt var ändå att de ringde från proffice igen, de har varit intresserad av att få mig till en annan Kommun att jobba inom socialförvaltningen som chef/ledare i och med att jag har lång erfarenhet som chef/ledare, rätt kompetens bra referenser ( vem de nu har pratat med😉). Glad är jag i alla fall, det jag berättade igår att jag var intresserad av jobbet men att det var en del krav även från min sida så att även jag får en "morot" av jobbet när det verkade som att det var en hel del utveckling/förändringsarbete i jobbet. Visserligen tycker jag om att jobba med just detta utveckling och förändringsarbete men det krävs mycket av en som chef så att det bli bra. Proffice ville träffa mig för en intervju så vi bokade in tid och dag. Så kul och spännande🙂. Måste ändå förtydliga att jag trivs väldigt bra på det jobb jag har idag som enhetschef vid Falu Kommun, så ska jag byta så ska det verkligen vara ett mycket intressant jobb som ger mer än vad det gör idag det blir verkligen inget byte bara för bytandets skull. Jag har ju världens bästa hemtjänstgrupp, så det är svårt att matcha det🙂, och jobbet jag har idag kan jag styra mina dagar själv och jag kan ha med mig Zune till jobbet vilket är ett stort +.

Var faktiskt ute och shoppade en ny GANT tröja vid JB igår efter jobbet och det blev även ett matchande armband till inköpt vid Decoria. Janne tyckte jag var värd det så det blev så😀, och har även bokat tid hos frisören så jag även ska vara lite fin i håret för en gång skull, har ju bara en liten tofs i hela tiden, kan ju vara lite fin en stund i alla fall🙂, nu när jag ska på intervju. Bara känslan att Proffice är intresserad av en 45 + kvinna är faktiskt lite kul så det blir nog ett bra möte får jag hoppas. Har ju inget att förlora utan går dit och lyssnar in och så får de fråga de frågor de vill så ska jag försöka svara på bästa sätt🙂🙂.

Kram ❤