12. feb, 2016

Fredag

Då har den där härliga fredag kommit igen, och jag tycker nog att veckan har varit ganska bra. Har varit lite spännande telefonsamtal från Proffice, som jag ska fundera lite på under helgen🤪berättar lite mer sen kanske när jag tänkt klart. Men det blir att tänka vilka fördelar jag har idag mot nackdelar och hur mycket jag vill ha en riktig utmaning i en annan Kommun. Jag blev även verkligen glad idag när vi hade fackligt möte på stadshuset, fick höra från Kommunal att de hade pratat om att "lilla" jag hade varit en bra sektionschef i somras. Det är inte så ofta man får feedback och lite positiv kritik så man får suga på dessa ord länge🙂, att man faktiskt gör ett bra jobb emellanåt.🙂 

Sara kom hem igår redan för hon hade endast eget jobb att göra så hon tog med sig böckerna hem istället, är så skönt när hon är hemma och hälsar på. Så det blir ridning nu hela helgen när Glitter inte har tränat på hela veckan i och med att jag hade sent möte på måndagen😠.

I morgon tänkte jag och Janne åka till Idkerberget och kennel Goldwork för att hälsa på Zunes släktningar och förstårs Siw och Harry. Zune ska bli trimmad, han är så ovårdad nu i pälsen och behöver snyggas till, tänkte även hinna in på Kupolen och fixa till mina naglar igen så att de blir så där fina igen. Känns som lyx men när jag nu inte äter varken godis eller kaffebröd så känns det som jag kan unna mig dett var 6-7 vecka🙂.

Ha alla en riktig skön fredagsmys❤