10. feb, 2016

Mys i stallet

Det är så härligt när man kommer till stallet och Glitter ligger och vilar och även de andra 3 hästarna är lugna och vilar, man känner verkligen att även man själv blir lugn. Glitter är så trygg att man kommer in att hon till och med ligger kvar när man öppnar boxdörren och går in, lilla mysbruden❤. När hon väl hade rest sig så hade vi en liten genomgång av hela henne, med ryktning, massage och inoljning av hovar så hon var så nöjd när hon fick gå in i boxen igen🙂.

Igår började jag och Janne även planera lite för sommarens äventyr, vi har bestämt oss för att vandra en del och behöver införskaffa oss lite nya saker som gör det lite enklare. Själv har jag det mesta men ska köpa mig en ny jacka från Lundhags någon gång i vår. Janne behöver nog lite mer så han ska köpa sig ett par nya vandringskängor och även en bra skaljacka. Vi beställde även ett nytt triangakök från addnature som vi ska ha med oss på våra kommande utflykter. Jag tror även vi ska se efter en ny lämplig ryggsäck så vi får med oss de vi vill ha och som är bekväm att bära med sig. Det ska i alla fall bli mycket fotografering när vi är ute i naturen.

 

Vi har tänkt att börja med dagsutflykter hemma här i Dalarna men planerna är att vi ska även göra övernattningar. Men det är nog smart att göra kortare turer först så vi vet att allt fungerar bra och att vi tycker det är kul så man längtar till nästa gång. Idag la jag även in min sommarsemester till min chef och det blir 3 veckor veckorna 30-32. Ska spara lite semester så jag har att ta ut när vår nästa valp kommer (detta år hoppas jag).

Sen har vi ju vår Barcelonaresa som vi ska göra i 28 maj - 4 juni och det ser jag även väldigt mycket fram emot och ska nog börja kika även där vad vi bara måste se och göra när vi väl kommer dit. Vi har även lite planer att ta med oss Erik en långhelg till Berlin hösten 2016, men jag tror vi bokar den lite längre fram när vi vet lite mer om han ska flytta till egen lägenhet🙂.

Känner att det finns mycket att se fram emot detta år, och det känns skönt jag gillar ju att få planera och göra lite utflykter🙂

 

Ta hand om er🙂