1. feb, 2016

Shoppinghelg

I helgen var jag ner till Sara i Karlstad för lite shopping och övernattning vid Hotell Scandic Win, även min syster Malin och hennes dotter Matilda och min mor Gun var med på denna lilla tjejhelg. Det var en trevlig dag som avslutades med mat vid Karlstads O´learys. På söndag morgon blev det hotellfrukost, det var gott men lite mycket stim och stoj när det var mycket småbarnsfamiljer där just den tiden vi åt vår frukost😲. Innan jag åkte hem mot Sundborn stannade jag till hos Sara och Danne för lite kaffe och prat, kul att få lite egen tid med dem. De är så fina tillsammans🙂, och vill verkligen att allt blir bra för dem.

Jag mötte upp Janne och Erik vid Ikea i Borlänge på väg hem, vi håller på att göra om lite hemma i hobbyrummet/tvättrummet och ska försöka få till det med hyllor och lite lådor för glas/gamla batterier samt petflaskor, så vi får lite ordning och reda även där. Hittade även lite fina krokar och duschhanddukar till  badrummet. Hittade äntligen ett par fina ljusstakar som jag letat länge efter och som jag vill ha på nya bänken i vardagsrummet. Börjar bli riktigt nöjd med det vi gör nu hemma blir så fint, är verkligen skillnad och jag har fortfarande lite idéer var som jag tänkt göra. Lusten att göra saker har äntligen kommit tillbaka, har inte känt så här på länge och det är positivt. Till våren/sommaren har vi tänkt att göra lite utomhus som behöver fräschas upp. Återkommer vad det är när vi börjar bli klara med alla idéer.

Har även blivit lite ändring i planerna kring Zunes apporteringsträning i vår, hade anmält mig till SSRK´s introduktion i apportering men fick ett mail av Sara Wester om jag hellre gick för henne privat tillsammans med Susanne och Sigge och det ville vi gärna. Susanne och Sigge gick vi jaktlydnadskursen med och de var så duktiga, Sigge är en jätte fin jaktlabbe som är ca lika gammal som Zune så det blir säkert jätte kul. Inväntar nu datumen för vår kurs:). Längtar även till helgen då det är jaktträning igen i Smedjebackens ridhus, denna gång skulle Husse hålla i kopplet så det ska bli så kul och se hur Zune är då och hur duktig jag kan vara och bara vara tyst och passiv. Tänkt försöka ta lite fina kort på mitt älskade ekipage:)

Börjar nu längta till nästa hund, det vill säga "Bosse" för så ska nästa Golden kille heta hemma hos oss, det känns som det är dags för en till och jag tror Zune börjar bli redo att bli storebror. Så spännade det ska bli framöver!!😀

Ha en riktigt bra dag alla❤