19. jan, 2016

2 veckor

Nu har det redan gått två veckor utan att äta sötsaker, inte en enda godisbit eller kaffebröd, är så stolt över mig själv😀. Så jag ger mig en 🌟 idag. Det var ledningsmöte hela dagen idag på stadshuset och när godisskålarna kom fram var jag inte ens sugen utan tog en frukt istället!! Vore skönt om det snart även tog lite på hullet också, tycker att det borde göra det snart nu när jag är mer kostmedveten😋

Idag får Glittran vila, så jag och Janne har endast varit ut i stallet för att mocka, ställa i ordning foder och hö till i morgon och självklart lite ryktning och koll av hovar. Glitter älskar när husse tar specialborsten och borstar på henne, syns på hela henne vad skönt det är åt vår lilla sessa❤️❤️. 

Erik har idag börjat på sin dataspelsgrupp som han har varit med i under flera år, det märks att att han gillar att vara med där och att få umgås med lika tokintresserade av dataspel som han😜, och att de även fikar ihop. Så kul att han hittat ett intresse som även genererar kompisar och att det inte bara blir hemma och jobb. Erik har även börjat med Friskis och Svettis igen och ska gå dit i  morgon före jobbet, de börjar senare på hans jobb varannan onsdag så det passar väldigt bra med träning innan jobbet dessa dagar💪💪.

kram på er😘✨